Τα Dynamic Tactics έρχονται στο FIFA 19

Μετακινήστε επιτέλους αυτό το λεωφορείο.

Το FIFA 19 σας δίνει περισσότερο έλεγχο από θέμα τακτικής και την δυνατότητα να βουτήξετε στις τακτικές λεπτομέρειες των παγκόσμιων managers.

Σύμφωνα με το επίσημο site της EA Sports η νέα προσθήκη του Dynamic Tactics δίνει βάθος και περισσότερο έλεγχο στις τακτικές της ομάδας σας τόσο πριν όσο

και κατά την διάρκεια των αγώνων. Πλέον θα μπορείτε να βλέπετε τους παίκτες να εκτελούν κατά την διάρκεια του αγώνα ακόμα και τις πιο μικρές αλλαγές από θέμα τακτικής.

Πριν τον αγώνα θα μπορείτε να προετοιμάσετε την ομάδα σας με το γνωστό τρόπο, αλλά με το Dynamic Tactics μπορείτε πλέον να ορίσετε διαφορετικές τακτικές τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Κάθε σύστημα που ετοιμάζετε μπορεί να οριστεί στα custom game plans, έτσι δεν θα χρειάζεται να πατάτε pause κάθε φορά που θέλετε να κάνετε κάποια εναλλαγή στις τακτικές σας, αφού αυτό πλέον θα γίνεται μέσω του D-Pad του χειριστηρίου. Tο Dynamic Tactics σας προσφέρει βαθύτερο tactical customization τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό παιχνίδι.

Το Dynamic Tactics αναβαθμίζει την τακτική προσέγγιση κάνοντας έτσι την προετοιμασία πριν τον αγώνα πιο σημαντική από ποτέ. Η ομάδα σας θα εκτελεί την προσέγγιση σας με πιο προφανή τρόπο, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνεται κι εσείς το πως λειτουργεί (η τακτική σας) μέσα στο γήπεδο. Εάν για παράδειγμα επιλέξετε μια τακτική κατοχής, τότε οι παίκτες σας θα αλληλοϋποστηρίζονται και θα παρέχουν πιο ασφαλείς επιλογές στις πάσες.

Η προσθήκη νέων τακτικών επιλογών είναι κάτι που έγινε βάση του feedback των παικτών απέναντι σε γνωστές και δύσκολες τακτικές. Αν π.χ. αντιμετωπίζετε κάποια ομάδα που έχει την συνήθεια να παίζει με "Park the Bus", τότε μπορείτε να δώσετε την εντολή “Pressure on Heavy Touch” για να πιέσετε περισσότερο και να ωθήσετε τους αντιπάλους σε πιο ριψοκίνδυνες τακτικές.

Το FIFA 19 θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου σε PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 και Microsoft Windows. Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceFIFA 19 - Dynamic Tactics TrailerFIFA 19 - Νέα Gameplay Features: Active Touch System TrailerFIFA 19 Champions League Trailer - E3 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα