Συνεχίζει στην Αυστραλία ο Χουάν Μάτα

Κάτοικος Αυστραλίας θα παραμείνει ο Χουάν Μάτα, καθώς ανακοινώθηκε από τη Μέλμπουρν Βίκτορι.

Ο άλλοτε μέσος των Βαλένθια, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 με την εθνική Ισπανίας, αποχώρησε από την Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς, όχι όμως και από την Αυστραλία.

Ο Μάτα, στα 37 του χρόνια, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την Μέλμπουρν Βίκτορι και θα συνεχίσει το ταξίδι του στην Αυστραλία, το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2024.

«Δεν είμαι κάποιος που

απαιτεί χρόνο συμμετοχής απλώς για να παίζει. Ξέρω ότι οι προπονητές παίρνουν αποφάσεις με βάση τη δικαιοσύνη και το σέβομαι. Είμαι, όμως, χαρούμενος που ο Άρθουρ (Ντάιλς) είναι στην ίδια σελίδα και θέλει να δουλέψουμε μαζί», δήλωσε ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

«Ένιωσα πραγματικά την ενέργεια του συλλόγου. Ένιωσα ότι με ήθελαν εδώ. Έχω κίνητρο να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τρόπαια και να συμμετάσχω στο μακροπρόθεσμο πλάνο ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στη χώρα», συμπλήρωσε ο Ισπανός χαφ.

The Juan and only

Melbourne Victory is thrilled to announce the signing of Juan Mata ahead of the 2025/26 A-League Men’s Season. https://t.co/xS0c2gzRwX

— Melbourne Victory (@gomvfc) September 15, 2025
Keywords
Τυχαία Θέματα