Συνάντηση αστέρων στον Ηρακλή (pics)

Ηταν μια βραδιά γεμάτη από Ηρακλή, γεμάτη από ιστορίες από τη σπουδαία ομάδα του Ηρακλή στις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Το ραντεβού ήταν στα σκαριά εδώ και καιρό. Η συνάντηση έγινε σε εστιατόριο της περιοχής του Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη.

Εφερε και πάλι στο προσκήνιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ιστορίες
και διηγήσεις του παρελθόντος που πάνε στα όρια των ποδοσφαιρικών θρύλων. Στην από πάνω φωτογραφία μαζί με τον Χατζηπαναγή είναι ο Δανιήλ Παπαδόπουλος και σε αυτή που ακολουθεί είναι ο Σάββας Κωφίδης και ο Γιώργος Καραϊσκος.

Προεξάρχοντος του Βασίλη Χατζηπαναγή στο ραντεβού έδωσαν το παρών ο Κωφίδης, ο Δανιήλ Παπαδόπουλος, ο Ορφανίδης, ο Καραϊσκος, ο Αναστασιάδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Λευκόπουλος, ο Κατσικάς. Εκεί και ο Γρηγόρης Φανάρας. Παρών και από τον Δημήτρη Μαργαρίτη που ήταν έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, παρών και από τον φυσικοθεραπευτή, Δημήτρη Πασβάντη.

Οι στιγμές της βραδιάς πολλές. Οι παρόντες ξαναζούσαν τα παιχνίδια, τα αποδυτήρια, ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον. Στη φωτογραφία που ακολουθεί μαζί με τον Χατζηπαναγή, ο Σάκης Αναστασιάδης και ο Γρηγόρης Φανάρας.

Το μυαλό συνειρμικά έφερνε ξανά τις δικές τους ποδοσφαιρικές εικόνες που οδήγησαν τον Ηρακλή στην καταξίωση. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη. Στην παρακάτω φωτογραφία μαζί με τον Καραϊσκο, ο Λευκόπουλος και ο Μαργαρίτης.

Το εξαιρετικό κλίμα έδειχνε τι σημαίνει να “χτίζεις” αποδυτήρια και να δημιουργείς φιλίες που αντέχουν στον χρόνο.
Από τις ξεχωριστές στιγμές (παρακάτω φωτογραφία) η συνάντηση μετά από χρόνια του Βασίλη Χατζηπαναγή με τον Γιώργο Ορφανίδη, ενός παίκτη-σύμβολο της ψυχής και του πάθους στον Ηρακλή.

Γενικώς παρουσίες που είναι ικανές να στείλουν μηνύματα ανασύνταξης και στην τωρινή εποχή σε έναν Ηρακλή που ταλαιπωρείται. Η ιστορία διδάσκει. Στην παρακάτω φωτογραφία μια ακόμη απόδειξη του κλίματος που επικράτησε με Γώργο Παπαδόπουλο στα αριστερά και τον Γρηγόρη Φανάρα στα δεξιά.

Ο Χατζηπαναγής έκανε τις δικές του “ντρίπλες” αυτή τη φορά με τα ανέκδοτά του (από τότε ήταν σε πρώτη γραμμή) ενώ υπήρχε και τηλεφωνική επικοινωνία με παλιούς συμπαίκτες όπως ο Γιώργος Πλίτσης και ο Κώστας Μαλουμίδης.
Απαντες συμφώνησαν ότι θα γίνει και νέα συνάντηση. Με την προσδοκία ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για τον σύλλογο.
Keywords
Τυχαία Θέματα