Συναγερμός στη Βουλή: Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής – Διακόπηκε η συνεδρίαση

Ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν στη Βουλή καθώς ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση του σχεδίου νόμου για την Οδική Ασφαλεία. O προεδρεύον αντιπρόεδρος Απόστολος Αβδελάς, διέκοψε τη συζήτηση στην Ολομέλεια ανακοινώνοντας πως ο υπουργός, που νωρίτερα ήταν στην αίθουσα, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα ότι βρέθηκε θετικός σε rapid test

που έκανε και σε λίγο θα υποβληθεί και σε μοριακό τεστ. Κατόπιν αυτού διακόπηκε η συνεδρίαση, η οποία θα συνεχιστεί αύριο, ώστε να απολυμανθεί η αίθουσα και να ακολουθηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε να κάνει το σχετικό τεστ. Περαστικά του ευχήθηκαν οι βουλευτές όλων των πτερύγων.

Νωρίτερα, με έντονο τρόπο απέκρουσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τις αναφορές του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη ότι η ΝΔ ακολουθούσε “πολιτική τυμβωρυχίας για να ανέλθει στην εξουσία” λέγοντας πως “έχουμε συνηθίσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιούν αυτές τις τακτικές, ένα φαιδρό και ανερμάτιστο πολιτικό λόγο, έναν λόγο που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος” σημειώνοντας ότι η ΝΔ ανήλθε στην εξουσία γιατί ο ελληνικός λαός την επέλεξε.

Πηγή: Thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα