Συμφωνία Ερασιτέχνη - ΠΑΕ για Κάρτα Φιλάθλου

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη γραπτή του συμφωνίαμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εφαρμογή της Κάρτας Φιλάθλου από τη νέααγωνιστική περίοδο. Η Κάρτα Φιλάθλου θα ισχύει από τη σεζόν 2018-19 και κάθεμοναδικός φίλαθλος που θα αγοράζει εισιτήριο διαρκείας ή απλό εισιτήριο γιαπρώτη φορά θα συνδράμει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με 10,00€.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του

Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

" Όπως ενημέρωσε το σώμα των μελών στη χθεσινή ΓενικήΣυνέλευση του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο., Νίκος Πλυτάς, ο ΠαναθηναϊκόςΑθλητικός Όμιλος ήρθε σε γραπτή συμφωνία με την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για ίσχυση ΚάρταςΠαναθηναϊκού Φιλάθλου, από τη σεζόν 2018-2019.

Πιο συγκεκριμένα κάθε μοναδικός φίλαθλος που θα αγοράζειεισιτήριο διαρκείας ή απλό εισιτήριο για πρώτη φορά θα συνδράμει στονΕρασιτέχνη Παναθηναϊκό με 10,00€! Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μέτρο πουεπιθυμία όλων μας είναι να γίνει δεύτερη φύση στον Παναθηναϊκό Φίλαθλο ώστε νααισθάνεται πως συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση των τμημάτων του Ομίλου, αλλάκαι στην προσπάθεια της Διοίκησης για την αποπληρωμή του χρέους πουστραγγαλίζει καθημερινά το Σύλλογό μας, ένα μέτρο που θα κάνει πραγματικότητατο σύνθημα "εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ".

Περισσότερες λεπτομέρειες τις προσεχείς εβδομάδες"!


Keywords
Τυχαία Θέματα