Συγκλονιστική αποκάλυψη του Μπουφόν!

Για την κρίση πανικού που αντιμετώπισε στο παρελθόν μίλησε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν σε συνέντευξη του. Ο έμπειρος Ιταλός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε ότι ταλαιπωρούνταν από κατάθλιψη και αφηγήθηκε στο "Vanity Fair" το πρόβλημα που αντιμετώπισε και ξεπέρασε.

«Για μερικούς μήνες, τα πάντα είχαν χάσει τη σημασία τους. Μου φαινόταν ότι δεν ενδιαφερόταν κανείς για μένα, παρά μόνο για τον ποδοσφαιριστή που αντιπροσώπευα. Όλοι ρωτούσαν για τον Μπουφόν και κανείς για τον Τζίτζι», είπε ο Μπουφόν
για την περίοδο που έδινε τη "μάχη" του με την κατάθλιψη, ενώ αποκάλυψε και μια στιγμή που έπαθε κρίση πανικού και δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

«Πήγα στον Ιβάνο Μπορντόν, τον προπονητή τερματοφυλάκων, και του είπα: Ιβάνο, πες στον Κιμέντι να κάνει προθέρμανση και να παίξει. Δεν αισθάνομαι καλά. Περνούσα κρίση πανικού και δεν βρισκόμουν σε θέση να αγωνιστώ.

Αν δεν είχα βιώσει αυτήν την εμπειρία, αυτό το «σύννεφο» και την τριβή με άλλους ανθρώπους, ίσως να μην είχα ξεφύγει ποτέ απ’ αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο "Τζίτζι" στην ιδιαίτερα αποκαλυπτική του συνέντευξη στο γνωστό περιοδικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα