Συγκινητική ανάρτηση Σάμαρη

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για τον Ανδρέα Σάμαρη. Ο διεθνής μέσος συμπληρώνει 11 χρόνια από τότε που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Επ΄ευκαιρία της επετειακής αυτής ημέρας, ο 29χρονος άσος της Μπενφίκα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και στα πορτογαλικά και στα ελληνικά, ανάρτηση με την οποία δηλώνει ότι νιώθει ιδιαίτερα τυχερός για τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα στην καριέρα του, κατακτώντας 9 τίτλους, οχτώ με την Μπενφίκα και έναν με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά ο Σάμαρης αναφέρει:

«Σαν σήμερα, πριν 22 χρόνια, ξεκίνησε το ταξίδι μου στο ποδόσφαιρο και την ίδια μέρα, 11 χρόνια μετά, στις 10/4/2007, υπέγραψα, γεμάτος όνειρα, το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της πόλης μου, την @fcpanachaiki1891!
Ακόμη 11 χρόνια μετά, έχω κατακτήσει 9 τίτλους σε Ελλάδα και Πορτογαλία, φοράω τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και τα όνειρα δεν σταματάνε εδώ! Νιώθω τυχερός που μπόρεσα μέχρι σήμερα να πραγματοποιήσω πολλά από αυτά, να μαζέψω εμπειρίες και μαθήματα ζωής αλλά και να δώσω όλο μου τον εαυτό στο ποδόσφαιρο και που μέσα από αυτό έγινα καλύτερος ως άνθρωπος. Το ταξίδι συνεχίζεται!».
Keywords
Τυχαία Θέματα