Συγκίνηση στα 20 χρόνια της Ε.Π.Ε (video)

Ένα κουβάρι αναμνήσεων ξετυλίχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην λαμπρή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την ίδρυση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Yπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, τιμήθηκαν οι μεταλλιούχοι σε Παραολυμπιακούς Αγώνες από το 1980 ως και 2016, οι χορηγοί, αλλά και οι υποστηρικτές της ΕΠΕ.

Το καλωσόρισμα στην βραδιά που μεταδόθηκε τηλεοπτικά από τα
κανάλια novasports και παρουσιάστηκε από τους Βασίλη Κωνσταντόπουλο και Διονύση Στρούμπο, έγινε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γεώργιο Φουντουλάκη.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, Άντριου Πάρσονς, ο οποίος τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΕ κ. Φουντουλάκη, για την προσφορά του στο Κίνημα.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης.

Στη λαμπερή βραδιά παρευρέθηκε πλήθος αντιπροσώπων της πολιτικής σκηνής της χώρας, εκπρόσωποι πολιτκών και αθλητικών φορέων, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιαννης Θεοδωρακόπουλος και άλλοι.

Μεταξύ των βραβευθέντων χορηγών της ΕΠΕ ήταν και η Nova, η οποία ως Μεγάλος Χορηγός Επικοινωνίας στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τις προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα