Σβαμπ: “Θα γίνουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ που έχει την οψιόν” (pic)

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι μία από τις περιπτώσεις στον ΠΑΟΚ που θ’ απασχολήσουν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Το συμβόλαιο του 32χρονου Αυστριακού μέσου χαρακτηρίζεται από μια ιδιαιτερότητα βάσει της οποίας προβλεπόταν αυτόματη επέκταση για έναν – επιπλέον – χρόνο ανάλογα με τις συμμετοχές του. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν αλλά και μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, η συγκεκριμένη παράμετρος δεν έχει και τόσο ισχυρή βάση.

Αυτήν τη φορά, δηλώσεις του φιλοξενούνται στην

αυστριακή ιστοσελίδα “kurier.at”, στις οποίες σημειώνει: «Αρκετά συχνά μπαίνω ως… τζόκερ. Ο ΠΑΟΚ όμως, θέλει να μου κάνει μία νέα πρόταση κι εγώ θα την ακούσω». Για να προσθέσει: «Θα γίνουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ που έχει την οψιόν». Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ενδιαφέρον στο πρόσωπό του υπάρχει από ομάδες εντός κι εκτός Αυστρίας: «Υπάρχουν επιλογές στο εξωτερικό. Έχω συζητήσει με την οικογένεια μου ότι θα μπορούσα να υπογράψω ένα ακόμα συμβόλαιο στο εξωτερικό».

Κι ολοκλήρωσε μιλώντας για το τί απασχολεί τον ίδιο και την ομάδα του τη δεδομένη χρονική στιγμή: «Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού. Αν εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο, θα είναι μία πετυχημένη σεζόν για εμάς».

πηγή: kurier.at
Keywords
Τυχαία Θέματα