Σβαμπ: “Δεν μας αρέσει που είμαστε κολλημένοι στην τέταρτη θέση” (vid)

Απογοητευμένος ήταν ο Στέφαν Σβαμπ μετά το ισόπαλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του Στέφανο Τζίμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σβαμπ:

“Δεν μπήκαμε με την ενέργεια που έχουμε στα πρώτα μας ημίχρονα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Είναι κάτι που δεν μας αρέσει γιατί μείναμε στην τέταρτη θέση και αυτό μας στενοχωρεί. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σήμερα. Αυτό είναι ένα

φαινόμενο που συμβαίνει συχνά πλέον να μην μπορούμε να πάρουμε τη νίκη σε τέτοια παιχνίδια”.

Στη συνέχεια δήλωσε:

“Δεν τα παρατάμε ποτέ. Ξέρουμε ότι είμαστε στην τελική ευθεία και θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν μας αρέσει που είμαστε κολλημένοι στην τέταρτη θέση και θέλουμε να πάμε καλύτερα. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με τη Λαμία για το κύπελλο που θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να έχουμε μια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο”.

Για τον Στέφανο Τζίμα είπε:

“Είναι μια χρονιά που αρκετοί νέοι παίκτες παίζουν στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει μια ακαδημία που πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για τις άλλες ομάδες. Έχουμε πάρει λύσεις φέτος από παίκτες από την ακαδημία. Έτσι έγινε και με τον Στέφανο Tζίμα που έπαιξε σήμερα και παραλίγο να σκοράρει. Είναι ένα καλό παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και του εύχομαι να καταφέρει να μας βοηθήσει από φέτος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα