Στροφή στα μετεγγραφικά για τον Ολυμπιακό

Στις κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας έχει στραφεί η προσοχή των ιθυνόντων του Ολυμπιακού, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Μπορεί να ακολουθεί ο πρώτος αγώνας κυπέλλου με τον Πλατανιά, όμως οι διοικούντες των Πειραιωτών ετοιμάζονται να ξεκινήσουν επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Πρώτος στόχος για τον Ολυμπιακό είναι η απόκτηση ενός αριστερού
μπακ, ο οποίος θα δώσει ανάσες στον Λεονάρντο Κούτρη, ενώ υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού. Για τη θέση του αριστερού μπακ εξετάζεται η περίπτωση του Εχσάν Χατζισαφί του Πανιωνίου, καθώς επίσης και του Μπάμπη Λυκογιάννη. Ο μάνατζερ του πρώτου Ρέζα Φαζέλι είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη σουίτα του «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Φαζέλι είναι εκπρόσωπος και του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Για τη θέση του πλάγιου μεσοεπιθετικού η προσοχή έχει στραφεί στο εξωτερικό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς, αν και γνωρίζουν πως μετά το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, η συγκεκριμένη περίπτωση έχει δυσκολέψει αρκετά. Τέλος, ο Ολυμπιακός θέλει την επιστροφή του Γιαννιώτη από τον Ατρόμητο, όμως οι Περιστιεριώτες θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους έως το καλοκαίρι. Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου τερματοφύλακα.
Keywords
Τυχαία Θέματα