Στους ρυθμούς ολοκαίνουργιου soundtrack θα χορεύουν οι "Rick and Morty"

"You got to get schwifty!"

Με νέους ρυθμούς θα επικαλυφθεί η επόμενη σεζόν του ενήλικου animation "Rick and Morty".

Οι Sub Pop και Adult Swim είναι υπεύθυνες για την κυκλοφορία του καινούργιου soundtrack της σειράς, που θα διαθέτει 24 κομμάτια, με τον απλό τίτλο "The Rick and Morty Soundtrack". Μαζί με τις νότες του συνθέτη της σειράς Ryan Elder,

θα συμπεριληφθούν και οι πινελιές των Chaos Chaos, Blonde Redhead, Mazzy Star και Belly. Δύο τραγούδια θα προσθέσουν και οι Chad VanGaalen και Clipping.

Το soundtrack θα κυκλοφορήσει στη βασική έκδοση CD, σε διπλή LP έκδοση και σε ψηφιακή έκδοση. Η κυκλοφορία του αναμένεται για τις 28 Σεπτεμβρίου. Οι δίσκοι της διπλής LP έκδοσης θα κυκλοφορήσουν με χρωματιστό βινύλιο, θήκη τύπου die-cut (σαν "μανίκι"), και διαχωρισμένη θέση για τον κάθε δίσκο.

Οι ξεχωριστές εκδόσεις του soundtrack, ωστόσο, δεν θα έχουν τέλος. Στις 23 Νοεμβρίου οι φαν θα μπορέσουν να βρουν τη νέα μουσική της σειράς και σε έκδοση παραδοσιακής κασέτας όπως και την deluxe εκδοχή της διπλής LP έκδοσης, με αποκλειστικό χρώμα βινυλίου και διαφορετική συσκευασία. Η deluxe εκδοχή θα βρίσκεται μέσα σε ένα κουτί από χαραγμένο plexiglass με LED φωτισμό. Μαζί με τους δίσκους του soundtrack θα συμπεριληφθούν και ένα πρωτότυπο πόστερ, αυτοκόλλητα, patch (διακοσμητικό μπάλωμα) και ένα επιπλέον single σε βινύλιο 7".

Μία εκδοχή με το αποκλειστικά χρωματισμένο δίσκο βινυλίου από τη deluxe έκδοση, που θα εμφανιστεί στο Comic-Con, θα μπορούν να προ-παραγγείλουν όσοι φαν επιθυμούν. Επιπλέον, μπορείτε να προ-παραγγείλετε το ψηφιακό soundtrack από το iTunes, όπου θα διατεθούν singles για streaming στο Apple Music και Spotify.

Μπορείτε να ακούσετε ήδη δύο από τα κομμάτια του soundtrack, τα "Rick and Morty Theme" και "Goodbye Moonmen", σε YouTube, Spotfiy και Apple Music.

Η λίστα με όλα τα τραγούδια είναι η ακόλουθη:

1. Rick and Morty Theme Song2. Jerry's Rick3. The Small Intestine Song4. The Flu Hatin’ Rap5. African Dream Pop6. Look On Down From The Bridge - Mazzy Star7. The Rick Dance8. Goodbye Moonmen9. Summer and Tinkles10. Do You Feel It - Chaos Chaos11. Unity Says Goodbye12. Get Schwifty (C-131)13. Raised Up (C-131)14. Stab Him in the Throat - clipping.15. Help Me I’m Gonna Die16. Let Me Out17. Memories - Chaos Chaos18. Stuttering Light - Chad VanGaalen19. Alien Jazz Rap20. For The Damaged Coda - Blonde Redhead21. Fathers and Daughters22. Seal My Fate - Belly23. Terryfold - Chaos Chaos24. Tales From The Citadel25. Rick and Morty Score Medley26. Human Music

Η animated σειρά θα επιστρέψει επιβεβαιωμένα για 70 νέα επεισόδια, αφού η 4η σεζόν καθυστέρησε ακριβώς για να εξασφαλίσουν ένα μεγαλύτερο μέλλον για το "Rick and Morty".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΤις βραδινές προτιμήσεις των φαν του "Rick and Morty" αποκάλυψε το HuluΜε το ιπτάμενο αμάξι θα έρθουν οι νέες σεζόν "Rick and Morty" πιο γρήγοραΝα γιατί καθυστέρησε η ανανέωση του "Rick and Morty"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα