Στους 89 ο νεκροί από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Κατέληξε χθες το βράδυ γυναίκα εγκαυματίας 55 ετών,που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, με αποτέλεσμα ο αριθμός των θυμάτων από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι να ανέρχεται πλέον στους 89.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από 11 ημέρες νοσηλείας στον «Ευαγγελισμό» η μητέρα του βρέφους 6 μηνών, το οποίο ήταν από τα πρώτα καταγεγραμμένα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Η άτυχη μητέρα, σύζυγος πυροσβέστη, που είχε καταφύγει στη θάλασσα για να σωθεί προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσει στη ζωή το
βρέφος της νοσηλευόταν από το βράδυ της Δευτέρας στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα και προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα.

Το 6 μηνών παιδί της είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», χωρίς σφυγμό και παρά την προσπάθεια ανάνηψης που κατέβαλαν οι γιατροί, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, αυτή τη στιγμή 38 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 8 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Τέλος, ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.

Πηγή: News.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα