Στον τελικό η Γιουβέντους (video)

Για 4η σερί χρονιά και 18η στην ιστορία της, η Γιουβέντους θα βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι «μπιανκονέρι» επιβλήθηκαν με 1-0 της Αταλάντα και σε συνδυασμό με τη νίκη τους στο πρώτο ματς στο Μπέργκαμο με το ίδιο σκορ, εξασφάλισαν μία θέση στον μεγάλο τελικό της 9ης Μαΐου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Η ομάδα του Γκασπερίνι, έβαλε δύσκολα στην Γιουβέντους και παρατάχθηκε αποφασισμένη να πάρει την πρόκριση. Είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει
το σκορ, όταν στο 64ο λεπτό από μακρινή απόσταση ο Αλεχάντρο Γκόμες πλάσαρε τον εξερχόμενο Μπουφόν, αλλά η μπάλα αργά και βασανιστικά βρήκε το αριστερό δοκάρι του 40χρονου τερματοφύλακα. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντόουγκλας Κόστα …ισοφάρισε τα δοκάρια, όταν το αριστερό σουτ που επιχείρησε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μπερίσα, για να κριθεί τελικά το ματς στο 74΄όταν σε μαρκάρισμα του Μαντσίνι στον Ματουιντί, ο διαιτητής Φάμπρι έδωσε πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους «μπεργκαμάσκι».

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς αποδείχτηκε εύστοχος από την άσπρη βούλα και η Γιουβέντους θα διεκδικήσει το 4ο σερί Κύπελλο, αλέναντι σε Λάτσιο ή Μίλαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα