Στοίχημα: 3άδα και 2άδα από τον Καθηγητή

Μπαρμπαδάκια καλημέρα

Με ευρωπαϊκούς αγώνες ασχολήθηκε σήμερα το πρωί η ερευνητική ομάδα του Καθηγητή, που συνεδρίασε στο ανακαινισμένο μέγαρο της οδού Αχαρνών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων, της τέχνης, του πολιτισμού, λιμενεργάτες, ψυκτικοί, αλλά και ζωέμποροι, οι οποίοι εκτός των άλλων, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την μείωση της απόστασης ανάμεσα στην Γη και τον πλανήτη Δία, κατά 20 εκατοστά κάθε χρόνο, φαινόμενο που κατά πάσα πιθανότητα θα μας απασχολήσει όλους το προσεχές διάστημα.

Βέβαια ο Καθηγητής εμφανίστηκε

καθησυχαστικός και υποστήριξε ότι σύμφωνα με δικούς του υπολογισμούς (με μια απλή αριθμομηχανή τσέπης), η κατάσταση δεν εμπνέει καμιά απολύτως ανησυχία, τουλάχιστον για τα επόμενα 500 χρόνια.

Αντίθετα τον προβληματίζει η απουσία του σημείου Χ σε πολλούς αγώνες του κουπονιού *(εδώ και αρκετές εβδομάδες οι ισοπαλίες είναι ελάχιστες), φαινόμενο που ίσως συνδέεται με την αστρολογία.

Κάπου εκεί υπήρξε παρέμβαση της διακεκριμένου αστρολόγου-μελλοντολόγου, Σούλας Αβανταδώρου – Καραμπαστούνη, η οποία μίλησε για τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και την απουσία ασφαλιστικών δικλείδων στην περίπτωση που η Γη προσεγγίσει απειλητικά τον πλανήτη Δία, το προσεχές διάστημα.

“Αν αυτό συμβεί, ίσως έχουμε ανάποδα αποτελέσματα σε ματς χαμηλού ρίσκου, με αποτέλεσμα να μείνουμε στους πέντε δρόμους”, παραδέχθηκε, για να συμπληρώσει αμέσως μετά : “Παρακολουθούμε με προσοχή το φαινόμενο και στην ανάγκη θα προτείνουμε σημεία με goalgoal, η ακόμα και ασιατικά χάντικαπ, για κάλυψη” .

Ακολούθησε η ομιλία του Επαμεινώνδα Νταλκαδιάρη, προέδρου της ΛΕ.ΦΙ .Η.Α.ΑΡ, (λέσχη φίλων ηλεκτρονικών αυτοκινήτων νομού Αργολίδας) που αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της πετρελαιοκίνησης στην σύγχρονη εποχή.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε όπως πάντα με γαστρονομικούς πειρασμούς από την παρακείμενη καντίνα του Χάνου.

Πριν από λίγο οι κύριες προβλέψεις της εκτελεστικής επιτροπής κατατέθηκαν προς ψήφιση στην ολομέλεια.

Μετά το τέλος της ονομαστικής ψηφοφορίας οι τελικές προτάσεις αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων του μεγάρου, αλλά και σε έναν μαντρότοιχο στο Βύρωνα, για ακόμα καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΛΟΓΙΚΗ 3ΑΔΑ

ΠΑΟΚ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ : 1 ΚΑΙ ΟVER

ANTEPΛΕΧΤ – ΛΑΤΣΙ : 1 ΚΑΙ OVER

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ – ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΙ : 2

ΤΟΛΜΗΡΗ 2ΑΔΑ

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ : Χ ημίχρονο

MΟΛΝΤΕ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ : ΟVER 2,5

Keywords
Τυχαία Θέματα