Στοχ: "Είμαστε έτοιμοι"

Ο Μίροσλαβ Στοχ ήταν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μία μέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι (22/8) του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία.

Στην αρχή των δηλώσεών του αναφέρθηκε, μετά από σχετική ερώτηση, πώς είναι το συναίσθημα της επιστροφής στην πατρίδα του και του ζητήθηκε να κάνει και ένα σχόλιο για τον χρόνο συμμετοχής
που έχει μέχρι τώρα στην ομάδα.

Και είπε: “Η αίσθηση να επιστρέφω είναι υπέροχη. Και ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα γιατί θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο, να τα καταφέρουμε”.

Για τον χώρο συμμετοχής είπε: “Για την ώρα δεν έχω παίξει πολύ. Είμαι καινούριος στην ομάδα και είμαι λίγο σε διαδικασία προσαρμογής. Ελπίζω σύντομα να είναι καλύτερα για να διεκδικήσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής”.

Είπε ακόμη: “Κάθε ματς αρχίζει στο 0-0 και οι πιθανότητες είναι 50-50. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αύριο. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς”.

Ρωτήθηκε για τα παιχνίδια με τον Αγιαξ και την ενέργεια που έδωσε σε αυτά τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ. Και είπε: “Παίξαμε δύο σπουδαία παιχνίδια εναντίον του Αγιαξ. Νομίζω ότι δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε, ειδικά στο β’ παιχνίδι, ήμασταν άτυχοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε και πρέπει να συνεχίσουμε. Τώρα έχουμε νέα ευκαιρία. Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει το τι έγινε με τον Αγιαξ. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι όπου πρέπει να δείξουμε την προσωπικότητά μας για να περάσουμε”.

Ρωτήθηκε για το αν θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει 5 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα Σλοβακίας ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποιο. Και είπε: “Δεν νομίζω γιατί είχαμε μεγάλη προετοιμασία και παίξαμε αρκετά παιχνίδια. Είχαμε και τα δυνατά παιχνίδια εναντίον του Αγιαξ. Είμαστε έτοιμοι και νομίζω θα το δείξουμε και αύριο”.
Keywords
Τυχαία Θέματα