Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Άαρονς

Ο 22χρονος εξτρέμ της Νιούκαστλ Ρολάντο Άαρονς φέρεται να είναι υποψήφιος για την ΑΕΚ.

Η Ένωση ψάχνει ενίσχυση στα άκρα της ενίσχυσης και σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Παρασκευής, βρίσκεται σε επαφή με την αγγλική ομάδα για τον νεαρό αριστεροπόδαρο άσο, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Τζαμάικα αλλά από τα πέντε του χρόνια ζει στην Αγγλία, την οποία έχει εκπροσωπήσει και σε επίπεδο Κ20.

Ο 22χρονος, είχε τραυματισμούς που τον άφησαν εκτός από το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2016-17
και έτσι πέρσι μετά από μόλις 4 συμμετοχές με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ στην Πρέμιερ Λιγκ, παραχωρήθηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Κιέβο, που όμως δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Η Ένωση τον είχε στα υπ' όψιν εδώ και καιρό, ωστόσο η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει τις προηγούμενες εβδομάδες. Ο δίαυλος επικοινωνίας με την Νιούκαστλ όμως ξανάνοιξε καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τις «καρακάξες», που ψάχνουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν ως δανεικό, κυρίως στην Τσάμπιονσιπ, χωρίς όμως να αποκλείεται και το εξωτερικό. Αρκετές αγγλικές ομάδες διστάζουν να τον αποκτήσουν, καθώς φημολογείται ότι είναι οξύθυμος χαρακτήρας, ενώ είχε καταδικαστεί τον περασμένο Μάιο σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας για καυγά σε νυχτερινό κέντρο.

Πρόκειται για έναν ταχύτατο εξτρέμ που παίζει στην γραμμή, κυρίως στην αριστερή πλευρά, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά με ανάποδο πόδι, με πολλούς να τον συγκρίνουν με τον επίσης τζαμαϊκανής καταγωγής Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Νιούκαστλ φέρεται να ζητεί περί τις 500.000 ευρώ για το «ενοίκιο» του δανεισμού, με οψιόν αγοράς χαμηλότερη των 6-7 εκατ. ευρώ που δεν ενεργοποίησε η Κιέβο.
Keywords
Τυχαία Θέματα