Στο Ρέθυμνο ολοκληρώθηκε το ονειρεμένο ταξίδι του Legends 2004 Youth Cup

Το Legends 2004 Youth Cup, φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου Σοχώρας, όπως πάντα με την αποκλειστική δωρεα και την στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Συμμετείχαν οι Ακαδημίες Αγοριών Κ12 Επισκοπή Ρεθύμνου, Εργοτέλης, Ακαδημία Γκέραρντ – Παπαδάκη, Calcetto Χανίων, Lido, Αστέρας Ρεθύμνου, Μινώταυρος Χανίων και Athlopolis καθώς και οι Ακαδημίες Γυναικών Αστέρας Ρεθύμνου και Χάλης Βαρυπέτρου.

Στο Legends 2004 Youth Cup της Αλεξανδρούπολης, παρευρέθησαν οι Μιχάλης Καψής, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Βενετίδης,

Κώστας Κατσουράνης, Βασίλης Λάκης, Ζήσης Βρύζας, Γιώργος Καραγκούνης, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Νίκος Νταμπίζας.

Στο καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα του Youth Cup, oι Legends συνομίλησαν με τους νεαρούς αθλητές, ανέλαβαν από μία ομάδα, έγιναν μέντορές τους για μία ημέρα, συνεργαζόμενοι με τους προπονητές τους, και τους καθοδήγησαν μέσα από μία σειρά αγώνων. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες από τους θρύλους του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου και να χαρούν το παιχνίδι για μία γεμάτη ημέρα υγιούς ανταγωνισμού, ευγενούς άμιλλας και αθλητικού πνεύματος.

Στα Legends 2004 Youth Cups δεν υπάρχουν “νικητές” και “ηττημένοι”. Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές τελείωσαν την ημέρα κερδισμένοι και γεμάτοι από αθλητισμό και γνώσεις, έλαβαν όλοι μετάλλια και πήραν αναμνηστικά δώρα αλλά, το κυριότερο, έμαθαν, έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο όπως αυτό πρέπει να παίζεται.

Στην ανάπαυλα της διοργάνωσης, αγωνίστηκαν οι γυναικείες ομάδες Αστέρας Ρεθύμνου και Χάλης Βαρυπέτρου με συμμετοχή και παικτών από τους Legends 2004 που πάντα στηρίζουν την προοπτική του Ελληνικού Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Στον Τελικό του Legends 2004 Youth Cup του Πειραιά, αγωνίστηκαν οι ομάδες του Εργοτέλη και της Ακαδημίας Athlopolis με την δεύτερη να κατακτά το τρόπαιο του Legends 2004 Youth Cup.

Οι Legends 2004 αποχαιρέτησαν τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της Κρήτης ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των Legends 2004 Youth Cups για το 2021, με την υπόσχεση να επιστρέψουν και πάλι την επόμενη χρονιά, με νέο ανανεωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα Legends 2004 Youth Cups σε πόλεις ολόκληρης της χώρας.

Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν στο Legends 2004 Youth Cup του Ρεθύμνου.

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την Υποστήριξη και την Δωρεά μέσω της οποίας γίνονται εφικτά τα Legends 2004 Youth Cups και για το 2021.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ρεθύμνου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών του Δημοτικού Σταδίου Ρεθύμνου Σοχώρας, την φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία.

Επιπλέον ευχαριστούμε όλο το προσωπικό του Γηπέδου και τους νεαρούς εθελοντές που εργάστηκαν μαζί μας για την διεξαγωγή μίας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης.

Όπως πάντα ξεχωριστά ευχαριστούμε την Aegean, επίσημο αερομεταφορέα των Legends 2004, την Cosmote για την συνεχή στήριξη καθώς και την GSA Sport, επίσημο προμηθευτή ρουχισμού των Legends 2004.

Keywords
Τυχαία Θέματα