Στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της 10ης σεζόν "The Walking Dead"

Τα ζόμπι επιστρέφουν!

Εν αναμονή της 10ης σεζόν του "The Walking Dead", το AMC αποκάλυψε 10 νέες φωτογραφίες που φέρουν τους αγαπημένους μας χαρακτήρες.

Μέσα σε αυτές θα δείτε και τη νέα εισαγωγή στο cast, αυτή του Juan Javier Cardenas ως Dante, ο οποίος λέγεται ότι είναι "επαναστάτης και κύριο στοιχείο στην εξέλιξη της ιστορίας της Alexandria", σύμφωνα με τα λεγόμενα του καναλιού.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Σύμφωνα με τη σύνοψη

του AMC, "Είναι πλέον άνοιξη, λίγους μήνες μετά το τέλος της 9ης σεζόν, όταν μια ομάδα επιζώντων μπαίνει σε περιοχή των Whisperers. Οι διάφορες κοινότητες αντιμετωπίζουν ακόμα τα αποτελέσματα της επίδειξης δύναμης των Άλφα, σέβονται τα νέα σύνορα, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται για την επικείμενη μάχη. Αλλά οι Whisperers είναι μια απίστευτη απειλή, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν. Η αβεβαιότητα και ο φόβος γεννούν παράνοια, προπαγάνδα και μυστικά στις κοινότητες και θα τους τεστάρουν μεμονωμένα, αλλά και σαν σύνολο".

Η Danai Gurira που υποδύεται την Michonne από την τρίτη σεζόν, επιβεβαίωσε τις φήμες που γεννήθηκαν νωρίτερα φέτος και την ήθελαν να αποχωρεί από τη σειρά. Η ίδια και η showrunner της σειράς, Angela Kang, αποχαιρέτησαν τον χαρακτήρα της στο πάνελ του Comic-Con, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Σαν Ντιέγκο.

Πέρα από την εν λόγω σειρά, ετοιμάζεται και το spin-off με τον τίτλο "Fear", το οποίο θα φέρει νεαρούς χαρακτήρες που μεγαλώνουν στην ζομπαποκάλυψη. Σε αυτήν τη σειρά, πρωταγωνιστές θα είναι οι νεαροί Alexa Mansour, Nicolas Cantu και Hal Cumpston. Επίσης, το "Fear the Walking Dead" ανανεώθηκε για 6η σεζόν και θα φέρει νέους χαρακτήρες.

Οι σειρές θα έχουν μέλλον στο AMC "για πολλά χρόνια", παρά το γεγονός ότι τα κόμικς ολοκλήρωσαν την ιστορία τους με το τεύχος #193. Αναμένουμε να δούμε τρεις ταινίες με τον Rick Grimes, η πρώτη εκ των οποίων θα ξεκινήσει την παραγωγή της στις αρχές του 2019, για να κάνει το ντεμπούτο της το 2020.

Η 10η σεζόν του "The Walking Dead" θα επιστρέψει στις 6 Οκτωβρίου.

IGN GreeceΘα επιστρέψει μάλλον η Maggie του "The Walking Dead" για την 10η σεζόνΤο σύμπαν του "The Walking Dead" θα ζήσει για πολλά χρόνια ακόμαWalking Dead: Πώς έφτασαν οι Whisperers απ' τα κόμικ στην οθόνη;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα