Στο φως οι πρώτες εικόνες του "Long Shot" με τους Seth Rogen και Charlize Theron

Η κωμωδία καταφθάνει με γνωστά ονόματα στο cast.

Οι πρώτες εικόνες από την ερχόμενη κωμωδία των Seth Rogen και Charlize Theron με τίτλο "Long Shot" κυκλοφόρησαν, και μπορείτε να δείτε παρακάτω τη χαρούμενη προετοιμασία τους.

Οι Rogen και Theron πρωταγωνιστούν και βρίσκονται στην παραγωγή, μαζί με τους Evan Goldberg, Beth Kono και James Weaver. Τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο Jonathan Levine, γνωστός για το "50/50", μία κομεντί με πρωταγωνιστές τους Rogen και Joseph Gordon-Levitt. Το σενάριο υπογράφουν οι Dan Sterling (ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τους Rogen και Goldberg για το "The Interview") και Liz Hannah ("The Post", σε σκηνοθεσία Stephen Spielberg με πρωταγωνιστές τους Tom Hanks και Meryl Streep).

Η υπόθεση του "Long Shot" ακολουθεί τον Fred Flarsky (Seth Rogen), έναν 'αιχμηρό' πολιτικό συγγραφέα και την Charlotte Field (Charlize Theron), τον πρώτο του έρωτα που εργάζεται επιπλέον ως Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών. Μετά την επανένωση τους, η Charlotte προσλαμβάνει τον Fred προκειμένου να γράψει τους λόγους της για την πολιτικής της καμπάνια, αν και η απερισκεψία του Fred θα μπορούσε να την καταστρέψει. Μπορεί να μην έχει προσδιοριστεί ακόμη η καταλληλότητα της, η ταινία ωστόσο προσδοκά να επαναπροσδιορίσει τον όρο "διεθνείς σχέσεις" και, προφανώς, θα περιλαμβάνει αρκετή χυδαιολογία.

Τους πρωταγωνιστές ακολουθούν στο cast οι O’Shea Jackson Jr. (Den of Thieves, Straight Outta Compton), Andy Serkis (Black Panther, Planet of the Apes), June Diane Raphael (The Disaster Artist, Grace & Frankie), Ravi Patel (Master of None) και Alexander Skarsgård (Big Little Lies, The Legend of Tarzan).

Ο Rogen είναι αρκετά γνωστός από τους κωμικούς του ρόλους, περιλαμβάνοντας αυτούς για τα "Knocked Up", "Superbad", "This is the End" και πολλών άλλων. Η, βραβευμένη με Όσκαρ για τον ρόλο της στο "Monster", Theron, είναι γνωστότερη για ρόλους σε δραματικές ταινίες. Έχει, ωστόσο, και τη δική της εμπειρία με κωμωδίες, όπως το "Arrested Development", για το οποίο υποδύθηκε την Rita Leeds στο επεισόδιο της τρίτης σεζόν "Between Two Ferns" με τον Zach Galifianakis, και τη κομεντί "Tully".

Πιο πρόσφατα, είδαμε τον Rogen στο cast του "The Disaster Artist", την ταινία που πρωταγωνίστησε ο James Franco, και η οποία κέρδισε μεγάλη κριτική αναγνώριση.

Το "Long Shot" θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου του 2019.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΒγήκαν τα αποτελέσματα του Σωματείου των Ηθοποιών22 Καλύτερες ταινίες μικρού μήκους της χρονιάς έρχονται στον κινηματογράφο ΑνδόραΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 21/01 - 27/01

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα