Στο 50-50 η παραμονή Κάναντι στον Ατρόμητο

Ήταν 20 Μαρτίου 2018 όταν ο Κάναντι ανανέωνε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο για έναν ακόμη χρόνο. Είχαν προηγηθεί επτά υπέροχοι μήνες στο Περιστέρι και ήταν προτεραιότητα του Αυστριακού τεχνικού το να μιλήσει πρώτα με τον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο. Το project της ομάδας, οι συνθήκες εργασίας και οι άνθρωποι στο
Μαζαράκη τον έκαναν να πει το "ναι".

Η διάρκεια που έχει δώσει στο παιχνίδι της ομάδας, το καλό ποδόσφαιρο και η καθολική αναγνώριση από τον ποδοσφαιρόκοσμο στη χώρα μας έκανε το όνομά του να περάσει από τα στενά αυστριακά και ελληνικά σύνορα. Ως εκ τούτου οι "σειρήνες" ακόμα και από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα μεγάλα ελληνικά clubs άρχισαν να ηχούν στα αυτιά του.

Εκείνος σεβόμενος τη συμφωνία και το συμβόλαιό του είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι. Το τί θα επακολουθήσει για τον ίδιο και τον Ατρόμητο αναμένεται να γίνει γνωστό περί τα τέλη Μαρτίου. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, οι κυανόλευκοι προτίθενται να περιμένουν μέχρι τότε.

Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι θα κάνουν πρόταση ανανέωσης στον Νταμίρ Κάναντι. Πότε θα γίνει αυτό; Επίσημα θα γίνει στο τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου όταν και αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του αυστριακού τεχνικού. Ανεπίσημα όμως είναι σαφές πως θα έχουν προηγηθεί συζητήσεις ανάμεσα στον Κάναντι, τον Σπανό και τον Αγγελόπουλο δεδομένης της εξαιρετικής σχέσης που διατηρούν οι τρεις άνδρες.

Μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα, μακριά από την οικογένειά του, ο Νταμίρ Κάναντι αναμένεται να σκεφτεί διπλά για το τί απόφαση θα πάρει. Σαφώς και είναι πολύ ικανοποιημένος από το project Ατρόμητος αναγνωρίζοντας ότι οι μετοχές του ανέβηκαν από τη συλλογική δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο είναι γεγονός πως πλέον θα πρέπει να σκεφτεί και τί θα κάνει με την οικογένειά του, συνεπώς θα σκεφτεί καλύτερα μια πρόταση για διετές συμβόλαιο από όπου κι αν έρθει αυτό.

Ο Ατρόμητος είναι ανοιχτός στο να κρατήσει για δύο χρόνια ακόμα τον Κάναντι και πως θα γινόταν διαφορετικά όταν μιλάμε ίσως για τον καλύτερο προπονητή της Superleague τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα έχει συνολικά στα χέρια του. Είτε είναι από το εξωτερικό, είτε είναι από την Ελλάδα.

Γι΄αυτό το λόγο σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία μέχρι τέλος Μαρτίου ανάμεσα σε Ατρόμητο και Κάναντι, είναι δεδομένο πως , όπως και πέρσι, θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης για εύλογο χρονικό διάστημα. Σε αυτή θα μπουν ομάδες από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα και οι ΠΑΟΚ, Ολυμπικακός και ΑΕΚ.

Για τον Κάναντι πάντως το οικονομικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς για την όποια απόφασή του θα παίξουν ρόλο το project, οι συνθήκες εργασίας και οι συνεργάτες. Και από αυτή την άποψη ο Ατρόμητος είναι ψηλά στην εκτίμησή του του αυτριακού, οπότε επί του παρόντος οι πιθανότητες παραμονής του είναι στο 50-50.
Keywords
Τυχαία Θέματα