Στο .... «μικροσκόπιο» ο Πανιώνιος

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη έχει ξεκινήσει κι η αντίστοιχη προετοιμασία του «Δικεφάλου» κορυφώνεται. Απομένει, η αυριανή προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί το αγωνιστικό κομμάτι της κι από την οποία θα προκύψει κι η αποστολή της επικείμενης αναμέτρησης.

Πάντως και σήμερα, άπαντες συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί στη Νέα Μεσημβρία, ξεκινώντας
με την ανάλυση των «κυανέρυθρων» μέσω οπτικοακουστικού υλικού. Λίγη ώρα μετά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου δοκιμάστηκαν σε μια σειρά ασκήσεων έχοντας στο επίκεντρο, πέρα από την εκγύμναση, την τακτική.

Η νοοτροπία είναι το μείζον θέμα αλλά πάνω σ’ αυτήν δουλεύουν άπαντες καθημερινά, εντός κι εκτός γηπέδου. Σε ολόκληρο το πρόγραμμα συμμετείχαν απρόσκοπτα οι Λέοβατς, Μαουρίσιο εν αντιθέσει με τον Λεβέκ, που μετείχε μεν σε ένα μέρος του προγράμματος αλλά ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα, στη λογική της ομαλής επανένταξής του.

Μάλιστα, σήμερα ο Γάλλος κέρασε τους συμπαίκτες του για τα χτεσινά του γεννέθλια με τρεις εξαιρετικές τούρτες. Το αυριανό προπονητικό ραντεβού έχει οριστεί για τις 10.30 αλλά και πάλι – όπως χτες για τις ανάγκες της επίσημης φωτογράφισης – στο γήπεδο της Τούμπας. Η αποστολή θ’ αναχωρήσει το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα