Στίβος: Ήθελε καλύτερη εμφάνιση ο Τεντόγλου (vid)

Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, όμως δήλωσε πως θα μπορούσε να έχει ένα μεγαλύτερο άλμα, το οποίο θα του χάριζε το χρυσό. Πλέον, η προσοχή του στρέφεται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, ο Τεντόγλου δήλωσε μετά τον τελικό: “Ήταν από τους καλύτερους τελικούς μου σε θέμα επιδόσεων σε όλον τον αγώνα, αλλά δεν μου ξέφυγε ένα άλμα. Έκανα λάθη στην προσγείωση και μου στέρησαν το χρυσό μετάλλιο. Ήμουν σταθερός, αλλά είχα απίστευτα κακές προσγειώσεις. Άφηνα το σώμα μου πολύ πίσω. Είναι κρίμα, που έχασα έτσι το χρυσό. Η φόρα μου ήταν εντάξει. Είχα

καλό σερί και είναι κρίμα. Δεν πειράζει, που έχασα με 8,32μ. Δεν πέτυχα ούτε ένα άλμα. Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50μ. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ. Καλοδεχούμενο το μετάλλιο, βέβαια. Το πρώτο μου στη διοργάνωση, αλλά θα έχω την ευκαιρία του χρόνου να πάρω το χρυσό”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας αθλητής συμπλήρωσε: “Του χρόνου το Παγκόσμιο γίνεται στην Ευρώπη και θα είναι πιο εύκολα. Πάμε, όμως, τώρα στο Ευρωπαϊκό χωρίς πίεση, θέλω να το απολαύσω”.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα