Στηρίζει τον Πασχαλάκη ο Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα δε φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ, εν όψει του ντέρμπι με τον Άρης το γήπεδο της Τούμπας, για την τέταρτη αγωνιστική. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εμπιστοσύνη στον Έλληνα τερματοφύλακα, παρά τις μουρμούρες που υπάρχουν τις έως τώρα εμφανίσεις του στην αρχή της εφετινής σεζόν. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο
βασικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδος, παρά τα σενάρια που ήθελαν τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να κάθεται στην εστία του “Δικέφαλου” του Βορρά στο συγκεκριμένο ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Γιόσιπ Μίσιτς αναμένεται να διατηρηθεί στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο ματς, παρότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως ο Μαροκινός μέσος δεν είναι απολύτως έτοιμος για ένα τέτοιο ματς και το πιθανότερο είναι να καθίσει στον πάγκο. Συγκριτικά με την ενδεκάδα, την οποία παρέταξε ο Φερέιρα στο Περιστέρι, δεν αναμένονται αλλαγές. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι.
Keywords
Τυχαία Θέματα