Στην Πεύκη ανοίγει η σειρά των αναπτυξιακών τουρνουά 2023-2024

Με το ανοιχτό τουρνουά «ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας – ΑΣ Το Γυμνάσιο» αρχίζει στην Πεύκη η σειρά των αναπτυξιακών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την περίοδο 2023-2024. Είναι το 1ο από τα συνολικά δύο όπεν, που προβλέπονται για φέτος στην Αττική, διεξάγεται αύριο 30/09 και μεθαύριο 01/10 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης (Συνταγματάρχου Δαβάκη 13Β, Πεύκη) και θα συγκεντρώσει περισσότερους από 200 αθλητές από διάφορα σημεία της χώρας. Συγκεκριμένα οι τελικές δηλώσεις έφτασαν τις 209 από 48 σωματεία, καθίσταται ξανά εφικτή η διεξαγωγή 8 ηλικιακών κατηγοριών και αυτοί είναι

αριθμοί, που φέρνουν καλά σημάδια στην έναρξη μίας ακόμα πολύ δύσκολης χρονιάς από οικονομικής πλευράς. Μετά το 2019 η Πεύκη με το σπουδαίο, εδώ και δεκαετίες, έργο στο ολυμπιακό άθλημα, επανέρχεται στη διεξαγωγή ανοιχτών πρωταθλημάτων και υποδέχεται με θέρμη από σήμερα τις δεκάδες αποστολές. Συνδιοργανωτής είναι το Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός (ΠΕ.Α.Π.) του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Οι 209 δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 44 εφήβους, 14 νεάνιδες, 54 παίδες, 14 κορασίδες, 47 παμπαίδες, 11 παγκορασίδες, 15 μίνι παμπαίδες και 10 μίνι παγκορασίδες. Εκτός φυσικά από την Αττική θα έχουν αθλητές σωματεία από την Αλεξανδρούπολη, την Πάτρα, την Τρίπολη, τη Θεσσαλονίκη, την Κορινθία, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Χίο, το Ρέθυμνο, τα Χανιά, την Κοζάνη, τα Τρίκαλα και την Τήνο. Η δράση θα λάβει χώρα σε 14 αγωνιστικά τραπέζια STIGA.

Παρόντα θα είναι, με λίγες εξαιρέσεις, όλα τα τοπ ονόματα των συγκεκριμένων κατηγοριών. Στα δύο πρώτα φαβορί συναντάμε τον Αλέξανδρο Μαδέση και τον Στάθη Μανωλόπουλο στους εφήβους, την Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη και τη Μαύρα Κοντοπούλου στις νεάνιδες, τον Κώστα Φάκαρο και τον Γιάννη Κιοσελόγλου στους παίδες, τη Βασιλική Μπουλά και τη Στέλλα Μαυροματάκη στις κορασίδες, τον Γιώργο Σασσάνη και τον Απόστολο Βατσακλή στους παμπαίδες, την Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρικάκη και την Ελπίδα Τασιού στις παγκορασίδες, τον Γιώργο Πετράκη και τον Θεοφάνη-Φρίξο Μαρκουλάκη στους μίνι παμπαίδες, την Αργυρώ Κουτρουμπά και τη Μαρία-Μαρκέλλα Κοντοπούλου στις μίνι παγκορασίδες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των παμπαίδων και των μίνι παμπαίδων. Η συνολική του διάρκεια την πρώτη μέρα θα φτάσει πιθανότατα τις 12 ώρες, καθώς το τελευταίο ωράριο είναι στις 20:00. Στις 09:00 αρχίζουν με διαβαθμίσεις και οι αγώνες της Κυριακής. Οι τελικοί όλων τω κατηγοριών έχει υπολογιστεί να γίνουν γύρω στις 17:30.

Οι οικοδεσπότες του τουρνουά ενημερώνουν ότι το κλειστό γυμναστήριο θα είναι διαθέσιμο για προπόνηση, σήμερα Παρασκευή 29/09, από τις 19:30 έως τις 21:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα