Στην Aston Martin ο Αλόνσο! (pic)

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν αποσύρεται από την ενεργό δράση και όπως αποδείχθηκε η βρετανική ομάδα δεν έχασε καθόλου χρόνο για να βρει τον διάδοχο του.

Η Aston Martin υπέγραψε τον βετεράνο πιλότο και δις παγκόσμιο πρωταθλητή, Φερνάντο Αλόνσο, με τον Ισπανό να δηλώνει πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

“Έχω

ακόμα την ‘πείνα’ και τη φιλοδοξία να αγωνίζομαι για τις πρώτες θέσεις και θέλω να γίνω μέρος ενός οργανισμού που είναι αφοσιωμένος στο να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να πετύχει.

Όλοι εκτιμούμε ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν για να φτάσουμε στην κορυφή και ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να εργαστούμε μαζί για να βρούμε την απαραίτητη απόδοση.

Το πάθος και η επιθυμία που έχω δει με πείθουν να συνεχίσω να απολαμβάνω το σπορ. Σκοπεύω να κερδίσω ξανά και ως εκ τούτου πρέπει να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που μου φαίνονται σωστές“, δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο.

NEWS: @AstonMartinF1 announces Fernando Alonso for 2023.

We are delighted to confirm that two-time #F1 World Champion @alo_oficial will join the team from next season on a multi-year contract.

Tap below to read more. #WeClimbTogether

Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team (@AstonMartinF1) August 1, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα