Στη Nova και η νέα πρόκληση του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στην Rod Laver Arena για να διεκδικήσει την πρόκριση στον ημιτελικό γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Ο αγώνας του 20χρονου Έλληνα πρωταθλητή με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ για τον προημιτελικό γύρο, θα αρχίσει στις 03.30 της Τρίτης και θα μεταδοθεί απευθείας από το Eurosport 1 που μπορείτε να το παρακολουθείτε από την Nova και από την υπηρεσία nova
go.

Μετά την ιστορική επιτυχία επί του Ρότζερ Φέντερερ στον 4ο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα επιχειρήσει να διαχειριστεί το θρίαμβό του και να συγκεντρωθεί στο δύσκολο αγώνα με τον 30χρονο Ισπανό, νούμερο 20 στην παγκόσμια κατάταξη. που μετράει 9 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο 2019!

Ο Αγκουτ που διανύει εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ανάμεσα σε άλλους έχει νικήσει τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Τόμας Μπέρντιχ στην Ντόχα, καθώς και τους Αντι Μάρεϊ, Κάρεν Κασάνοφ και Μάριν Τσίλιτς στην Μελβούρνη.

Όχι νωρίτερα από τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, θα αρχίσει ο αγώνας του Ράφα Ναδάλ με τον Φράνσις Τιαφό, με τον νικητή του οποίου διασταυρώνεται ο Τσιτσιπάς στους «4».

Το πρόγραμμα της Τρίτης (22/01):
Rod Laver Arena:
03:30 Roberto Bautista Agut (22) v. Stefanos Tsitsipas (14) Eurosport 1
05:30 Anastasia Pavlyuchenkova v. Danielle Collins Eurosport 1
10:00 Petra Kvitova (8) v. Ashleigh Barty (15) Eurosport 1
12:00 Frances Tiafoe v. Rafael Nadal (2) Eurosport 1
Keywords
Τυχαία Θέματα