Στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ντε Λιχτ

Στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ντε ΛιχτosinteliΔευ, 03/08/2021 - 22:46

Οι προεδρικές εκλογές στη Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκαν, με τον Τζουάν Λαπόρτα να επιστρέφει στον θώκο, ύστερα από έντεκα χρόνια, κάτι που αναμένεται να φέρει εξελίξεις στον σύλλογο. 

Μία από αυτές αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, προκειμένου να δημιουργηθεί μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, αν και προτεραιότητα όλων αποτελεί η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι. Ήδη οι "μπλαουγκράνα" έχουν "κλείσει" τον Έρικ Γκαρσία,

όμως όμως αναφέρει δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", στόχος είναι η απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού, δεδομένου πως ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται στη δύση της καριέρας του.

Η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει στη Μπαρτσελόνα φέρεται πως είναι αυτή του Ματίας Ντε Λιχτ. Ο νεαρός στόπερ μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τη Γιουβέντους, ωστόσο δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πρωταθλητών Ιταλίας και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν ο Ντε Λιχτ έχει αγωνιστεί 21 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Οι προεδρικές εκλογές στη Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκαν, με τον Τζουάν Λαπόρτα να επιστρέφει στον θώκο, ύστερα από έντεκα χρόνια, κάτι που αναμένεται να φέρει εξελίξεις στον σύλλογο.  Article publish on Δευ, 03/08/2021 - 22:46 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα