Στη λίστα της ΑΕΚ ο Περέα του ΠΑΣ (vid)

Αρκετά ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Χουάν Περέα, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας προκαλέσει το ενδιαφέρων των “κιτρινόμαυρων” και όχι μόνο.

Για την ΑΕΚ η βασική προτεραιότητα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι η απόκτηση ενός χαφ που θα προσφέρει άμεσα λύσεις στην ομάδα, όμως την ίδια στιγμή οι άνθρωποι

της ομάδας τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις που θεωρούν πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Ένωση.

Μια από αυτές είναι του 22χρονου Κολομβιανού επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Χουάν Περέα, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Ηπειρωτική ομάδα υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Περέα φέτος μετράει 15 συμμετοχές στη Super League, έχει πετύχει τέσσερα γκολ, ενώ έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ στους συμπαίκτες του, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν εντυπωσιστεί από την παρουσία του και τα προσόντα του και να θεωρούν πως ήταν μια καλή λύση για τα φτερά της ομάδας, αλλά και για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Περέα εκτός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει αγωνιστεί στον Βόλο, αλλά και στον Παναθηναϊκό ο οποίος και τον έφερε στην Ελλάδα χωρίς να παρουσιάσει όμως κάτι το ιδιαίτερο στους “πράσινους“.

Keywords
Τυχαία Θέματα