Στη διάθεση του Γρηγορίου οι Ντούρμι-Σιώπης

Οι μέρες περνάνε και τα προβλήματα αρχίζουν να μειώνονται για τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο τεχνικός του Πανιωνίου είδε τον Φιορίν Ντουρμισάι και τον Μανώλη Σιώπη να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και την Πέμπτη και οι πιθανότητες να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα των «κυανέρυθρων» για το Σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη έχουν αυξηθεί σημαντικά.
Οι δύο βασικότατοι ποδοσφαιριστές δεν είναι στο 100% της επιθυμητής κατάστασης, ωστόσο, θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή και δεν αποκλείεται ο
Γρηγορίου να τους τοποθετήσει και στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα, ο Λάζαρος Λάμπρου δεν θα είναι ξανά διαθέσιμος. Ο νεαρός επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον μυϊκό τραυματισμό του με αποτέλεσμα και την Πέμπτη να συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως θα είναι και εκτός αποστολής. Όπως το ίδιο ισχύει και για τον Παναγιώτη Μακρύλλο που επίσης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Νοκ-άουτ παραμένουν οι Τασουλής και Νόβακ, αλλά και ο Ουάσινγκτον Σαντάνα, ο οποίος τοποθέτησε νάρθηκα στο πόδι του.

Ένα ακόμα ευχάριστο και μια επιπλέον λύση για την επίθεση είναι και ο Νίκι Μπίλι Νίλσεν, ο οποίος ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα και από την Τετάρτη προπονείται κανονικά.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα, γνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο αγώνας με τον Ατρόμητο στη «μάχη» για την Πέμπτη θέση, κάτι που επεσήμανε και στους ποδοσφαιριστές του.
Keywords
Τυχαία Θέματα