Στέφαν ντε Φράι: «Ο Αντόνιο Κόντε είναι νικητής!»

Στέφαν ντε Φράι: «Ο Αντόνιο Κόντε είναι νικητής!»mkatsafaΤετ, 12/30/2020 - 15:39

Ο διεθνής Ολλανδός αμυντικός είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από τη Λάτσιο το 2018 και έκτοτε, χρόνο με το χρόνο η βελτίωση του είναι θεαματική. Μάλιστα στον αγώνα με την Ελλάς Βερόνα, πραγματοποίησε την 100η του εμφάνιση με τη φανέλα της Ίντερ. Σε δηλώσεις του ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, αποκάλυψε ότι τον κολακεύει το ψευδώνυμο που του έχει αποδοθεί στην Ιταλία, «The Wall» και η σύγκριση του με έναν σπουδαίο

αμυντικό του παρελθόντος τον Βάλτερ Σάμουελ. 

«Ναι, μου αρέσει», είπε ο ντε Φράι Vrij στη Gazzetta dello Sport. «Δεν είχα ψευδώνυμο πριν στην Ολλανδία. Ήμουν αρκετά τυχερός που μίλησα με τον Σάμουελ μερικές φορές σε κάποιες εκδηλώσεις. Είναι καλό άτομο και πολύ δυνατός αμυντικός». 
Ο διεθνής Ολλανδός αμυντικός ανέφερε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του: «Όλες οι λέξεις επιτρέπονται στο λεξιλόγιό μου, ακόμη και η φράση Scudetto. Αλλά όπως είναι άχρηστο να κοιτάμε πίσω, είναι επίσης άχρηστο να κοιτάμε πολύ μπροστά. Είμαστε εκεί και θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος. Κερδίζοντας παιχνίδι με παιχνίδι, ξεκινώντας από το επόμενο».
Τέλος ο ντε Φράι αναφέρθηκε και στον Αντόνιο Κόντε: «Είναι νικητής. Μεταδίδει τη δική του επιθυμία στην ομάδα και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες που έχει ο καθένας μας μέσα στην ομάδα. Χτυπάει αυτό, μεταδίδει πάθος και νοοτροπία. Μου λέει ότι είμαι πολύ καλός και μερικές φορές ότι πρέπει να είμαι πιο σκληρός. Χάρη σε αυτόν, έχω κάνει μερικά βήματα μπροστά. Η αρνητικότητα παραμένει έξω από την ομάδα, γιατί είμαστε ενωμένοι, εστιάζουμε στον στόχο και ξεχνάμε τι λέγεται για εμάς».

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Ο Στέφαν ντε Φράι έχει αναδειχτεί ως ένας από τους παίκτες-κλειδιά της Ίντερ, την τελευταία τριετία που αγωνίζεται στους «νερατζούρι». Article publish on Τετ, 12/30/2020 - 15:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα