Σταματά η παραγωγή του "Fast and Furious 9" λόγω τραυματισμού

Είναι επικίνδυνη η δουλειά τελικά.

Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του επερχόμενου "Fast & Furious 9" είχε σαν αποτέλεσμα το πάγωμα της παραγωγής.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ένας κασκαντέρ του συνεργείου του Ην. Βασιλείου τραυματίστηκε σοβαρά στο πλατό του στούντιο Leavesden, το οποίο ανήκει στην Warner Bros.. Η Universal επιβεβαίωσε

το ατύχημα και ενημέρωσε ότι η παραγωγή της ταινίας σταμάτησε για μια μέρα "για να επικεντρωθούν στην κατάσταση".

Το τραύμα του κασκαντέρ περιγράφτηκε ως “σοβαρό τραύμα στο κεφάλι” από τους τραυματιοφορείς του ασθενοφόρου που πήγε για να παραλάβει τον ασθενή.

Ένας αντιπρόσωπος της East of England Ambulance service είπε: "Ένα ασθενοφόρο και ένα ελικόπτερο κατέφθασαν στο στούντιο Leavesden λίγο μετά το μεσημέρι της 22ης Ιουλίου, μετά από αναφορά για τραυματισμένο. Ένας ασθενής με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Royal London με ελικόπτερο".

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron και Helen Mirren. Μετά από δύο ταινίες θα επιστρέψει η Jordana Brewster ως Mia Toretto, η οποία θα μας συστήσει και τον γιο που απέκτησε με τον χαρακτήρα που ενσάρκωνε ο εκλιπών Paul Walker, Brian O'Connor.

Πρόσφατη νέα εισαγωγή στο franchise θα είναι αυτή του ηθοποιού και παλαιστή του WWE, John Cena. Θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Dwayne "The Rock" Johnson, που επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στη νέα ταινία. Ωστόσο, αναμένουμε να τον δούμε ως Luke Hobbs στο spinoff με τον τίτλο "Hobbs & Shaw" πλάι στους Jason Statham ως Deckard Shaw και Idris Elba ως τον villain της ταινίας (29 Αύγουστο 2019).

Από το σύμπαν του Fast & Furious περιμένουμε το "Spy Racers", της σειράς κινουμένων σχεδίων των Netflix και DreamWorks Animation, από την οποία έχουμε πάρει ήδη μια πρώτη ματιά.

Ο Justin Lin θα επιστρέψει για τη σκηνοθεσία των "Fast and Furious 9-10" και η σειρά λέγεται ότι θα τελειώσει με τη δέκατη ταινία. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, όπως μας ενημέρωσε και το cast, ο καθένας με δικό του τρόπο. Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Dan Casey. To "Fast & Furious 9" θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου 2020 (ΗΠΑ).

IGN Greece Fast and Furious 9: Charlize Theron και Helen Mirren επιστρέφουν Με μια φωτογραφία ξεκίνησαν τα γυρίσματα του "Fast & Furious 9"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα