Στα τείχη της Τροίας το επόμενο παιχνίδι Total War Saga

Αχιλλέα εσύ;

Tο επόμενο Total War Saga παιχνίδι φαίνεται ότι θα λάβει χώρα στην Τροία, πιθανότατα κατά τη διάρκεια του Τρωικού Πολέμου, σύμφωνα με αίτηση για trademark, που έκανε η Creative Assembly.

Έχοντας αναφερθεί πρώτα από το Eurogamer, ο χρήστης του Reddit , r/zhxws κατάφερε να ανακαλύψει την δήλωση για το trademark or “Total War Saga: Troy” από την Creative Assembly, μια

ενέργεια που φαίνεται να έλαβε χώρα στις 23 Ιουλίου φέτος.

Total War Saga παιχνίδια, ξεκίνησαν με το Total War Saga: Thrones of Britannia, το 2018 και δημιουργήθηκαν για να ασχολούνται με πολύ συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα και όχι περιόδους.

Το αν η πόλη της Τροίας, και στη συνέχεια ο Τρωικός πόλεμος, ήταν αληθινά, εξακολουθεί να συζητείται έντονα από αρχαιολόγους και ιστορικούς, σύμφωνα με το LiveScience.com. Υπάρχει μια πραγματική πόλη στη βορειοδυτική ακτή της Τουρκίας που είναι γνωστή ως Τροία και η κοινή πεποίθηση είναι ότι αυτή είναι η πόλη, στην οποία αναφέρονται οι μύθοι.

Στον λαϊκό μύθο, η πόλη της Τροίας πολιορκήθηκε για 10 χρόνια, προτού πέσει στις δυνάμεις του βασιλιά Αγαμέμνονα, ο οποίος ηγήθηκε του ελληνικού στρατού. Σύμφωνα με την "Ιλιάδα" του Ομήρου, ο λόγος για αυτόν τον εξαιρετικά μακρύ πόλεμο οφείλεται στην απαγωγή της Βασίλισσας Ελένης από τον Πάρη, τον γιο του βασιλιά της Τροίας. Στην Ιλιάδα, οι θεοί έμπαιναν στη μέση, συνήθως υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς. Ο Τρωικός πόλεμος πιστεύεται ότι έλαβε χώρα γύρω στις 1.200 π.Χ., πολύ κοντά στο τέλος της εποχής του χαλκού.

Αυτό θα μπορούσε φυσικά να σημαίνει ότι θα δούμε ήρωες όπως ο Αχιλλέας (και η αδύναμη φτέρνα του), ο Έκτορας, ο Πάρης, ο βασιλιάς Αγαμέμνονας και ένας γιγαντιαίος, Δούρειος Ίππος.

Για την ώρα, οι SEGA και Creative Assembly δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα το παιχνίδι και είναι πολύ πιθανό να το δούμε στο Gamescom της Γερμανίας.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Mixer: "Πουριτανό" φαίνεται να είναι το νέο σπίτι του Ninja Η EA υποστηρίζει τα Loot Boxes και τα αποκαλεί 'Surprise Mechanics' Η Microsoft ρίχνει το βάρος της στα PC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα