«Στα πρόθυρα απόλυσης από τον Παναθηναϊκό ο Ράφα Μπενίτεθ!»

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως βρίσκεται ο Ράφα Μπενίτεθ, καθώς η διοίκηση του συλλόγου εμφανίζεται δυσαρεστημένη από την πορεία της ομάδας. Σύμφωνα με τη «Sun» που επικαλείται και το Sport24, η απόφαση για «διαζύγιο» έχει ουσιαστικά ληφθεί και αναμένεται να υλοποιηθεί με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

«Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό ο Λέτο!» – Πιθανή η επιστροφή του Ρότσα!

Όπως τονίζεται, ο Ισπανός τεχνικός, που

ανέλαβε την ομάδα τον Οκτώβριο με ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο, δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις της ομάδας, παρά το γεγονός ότι οδήγησε τον Παναθηναϊκό μέχρι τους «16» του Europa League — κάτι που είχε να συμβεί από το 2010. Ωστόσο, οι αστάθειες και τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του κλίματος εις βάρος του.

Καθοριστική θεωρείται η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αποτέλεσμα που ουσιαστικά έθεσε τέλος στις ελπίδες για υψηλότερη θέση στη βαθμολογία και οδήγησε την ομάδα σε προκριματικά του Conference League.

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις φαίνεται να παίζει και ο Φράνκο Μπαλντίνι, ο οποίος είχε εισηγηθεί την πρόσληψη του Μπενίτεθ. Πλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θεωρεί ότι η συνεργασία δεν μπορεί να συνεχιστεί, εκφράζοντας ουσιαστικά τη μεταμέλειά του για την επιλογή. Μάλιστα, φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για την εύρεση αντικαταστάτη.

Παρά το βαρύ κλίμα, όλα δείχνουν ότι ο Μπενίτεθ θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα