Στα προημιτελικά του τουρνουά της Αστάνα ο Τσιτσιπας! (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του κόντρα στον Μιχάιλ Κουκούσκιν με 6-3, 6-4, επικράτησε και του Λούκα Νάρντι με 2-0 σετ και εξασφάλισε την συμμετοχή του στα προημιτελικά στο τουρνουά της Αστάνα,

Στο πρώτο σετ, δεν υπήρξε καμία ευκαιρία για μπρέικ από τους δύο αθλητές. Αμφότεροι, κρατούσαν το σερβίς τους με τον Στέφανο Τσιτισπά μάλιστα, να έχει ποσοστό στους κερδισμένους

πόντους στα πρώτα σερβίς 95% (19/20).

Ο 19χρονος Νάρντι Νο 152 στο κόσμο αγωνίστηκε για πρώτη φορά κόντρα στον Τσιτσιπά, καθώς και με παίκτη που βρίσκεται στο Top 10.

Το πρώτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ και εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ήταν απλά καταιγιστικός. Έχασε μόλις δύο πόντους, έκανε τρία μίνιμπρέικ και με 7-2, πήρε το πρώτο σετ σε 49 λεπτά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατέκτησε το πρώτο σετ μετά από 49 λεπτά, έχοντας 4 άσους, 1 διπλό σφάλμα και ποσοστό στο πρώτο σερβίς 61%.

Στο δεύτερο σετ, στο 2-1 και ενώ το γκέιμ ήταν στο 15-15, μια επιστροφή του Τσιτσιπά ήταν κακή, με τον Έλληνα αθλητή να εκφράζει την απορία του για τη μπάλα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, συνέχισε να παίζει σωστά και στο δεύτερο σετ. Κάθε αθλητής κρατούσε το σερβίς του και ο 24χρονος στο 6-5, είχε δύο ευκαιρίες να πάρει μπρέικ και να τελειώσει το ματς με 7-5.

Ωστόσο δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει με αποτέλεσμα να γίνει το 6-6 και να οδηγηθεί το παιχνίδι σε τάι – μπρέικ όπως και στο πρώτο σετ.

Ο Τσιτσιπάς έκανε το 2-1 με μίνι μπρέικ με την απάντηση του Ιταλού να έρχεται για το 2-2!

Ο 24χρονος έκανε το 4-2 με μίνι μπρέικ, κράτησε το σερβίς του και έφτασε το 6-3 και τρία ματς πόιντ. Ο Νάρντι, δεν κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο πόντο και έγινε το 7-3 και 2-0 σετ μετά από 57 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα