Στα ημιτελικά η Σάκκαρη, με συγκλονιστική ανατροπή

Η Μαρία Σάκκαρη στην πιο εντυπωσιακή ανατροπή που έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό, όπως η ίδια δήλωσε επικράτησε με 2-1 σετ της Κβίτοβα και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Ίντιαν Γουέλς, όπου θα αντιμετωπίσει την Σαμπαλένκα.

Μουδιασμένη στο 1ο σετ

Η Σάκκαρη άρχισε το ματς με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι, κάνοντας πολλά λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στην Κβίτοβα να πάρει το πρώτο γκέιμ με μπρέικ, ουσιαστικά χωρίς να πάρει η ίδια πόντο.

Η Τσέχα κρατούσε με άνεση το σερβίς της,

ενώ πίεζε πολύ και την Ελληνίδα τενίστρια πάρα πολύ στο δικός της φτάνοντας σχετικά εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4. Η εικόνα της Μαρίας στο πρώτο σετ προβλημάτισε αρκετά και ήταν δεδομένο πως αν η Σάκκαρη δεν έβρισκε τρόπο να ηρεμήσει και να βρει τον καλό της εαυτό πολύ δύσκολα θα γυρνούσε το ματς.

Ο “διακόπτης” γύρισε στα μίσα του 2ου σετ

Με τον ίδιο άσχημο τρόπο μπήκε η Σάκκαρη και στο 2ο σετ, έδωσε και πάλι την ευκαιρία στην Κβίτοβα να κάνει μπρέικ στο πρώτο σετ, να πρηγηθεί στη συνέχεια με 2-0 και 3-1 και κάπου εκεί, με κάποιον τρόπο και λόγο, που μόνο η ίδια γνωρίζει, η Σάκκαρη εμφανίζει στο κορτ ένα άλλο πρόσωπο, μία άλλη Μαρία, που αρχίζει και πατά γκάζι και στέλνει μύνημα στην Τσέχα πως τα πράγματα αλλάζουν.

Όχι μόνο δεν επιτρέπει στην Κβίτοβα αν και φτάνει μία ανάσα από το να το πετύχει, να κάνει το 4-1, γυρνάει το σετ υπέρ της και αρχικά κάνει το 3-3 και το 4-3, το 5-4 και στο τέλος το 7-5 για να πάρει το σετ και να κάνει το 1-1.

Καταιγίδα Σάκκαρη στο 3ο σετ

Όλα θα κρίνονταν στο 3ο σετ και η Μαρία μέχρι και αυτό το ματς είχε 5 διαδοχικά κερδισμένα 3α σετ, ενώ η Κβίτοβα κανένα, προφανώς και υπάρχουν λόγοι που γίνεται αυτό και η Μαρία δεν μπήκε καν στη διαδικασία… διαπραγμάτευσης για το αν θα πάρει και αυτό και μαζί του την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Σκορπά την Κβίτοβα παίζοντας καταπληκτικό τένις, ανοίγοντας το παιχνίδι της σε όλο το πλάτος του κορτ, κάνοντας… μαγικά κοντά στο φιλέ και στο τέλος φτιάχνοντας και το σερβίς της έκανε ότι ήθελε και στο τέλος επικράτησε με 6-1 στο σετ και 2-1 συνολικά για να πάρει την πρόκριση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Σαμπαλένκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα