Στα ... σίγουρα

Συνέχεια στη σειρά των δύσκολων κι εξίσου απαιτητικών αγώνων δίνει απόψε στις 21.30 ο ΠΑΟΚ υποδεχόμενος – αυτήν τη φορά – τον Παναθηναϊκό. Ενας αντίπαλος με αρκετές ιδιαιτερότητες που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς πλαισιώνεται από νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαλλαγμένοι από το άγχος και την πίεση της επιτυχίας ως τώρα τα πηγαίνουν περίφημα, κάτι που επιβεβαιώνεται κι από το αήττητο που μετρούν ως τώρα. Για τον Ραζβάν Λουτέσκου, οι αναγκαστικές απουσίες περιορίζονται στην απουσία του τραυματία Μαουρίσιο, ενώ μετά
την ανάσα που δόθηκε την περασμένη Πέμπτη στον Βιεϊρίνια, ο Πορτογάλος επιστρέφει.

Πέραν του Βραζιλιάνου, εκτός αποστολής έμειναν οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Καρέλης. Η διαχείριση του υπάρχοντος υλικού, υπέστη πλήγμα την περασμένη Πέμπτη στην εκτός έδρας ήττα από τη Βίντι, κάτι που χτύπησε ... καμπανάκι αναφορικά με τη νοοτροπία και το μυαλό που προσέγγισαν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ενα πάθημα που αποδείχτηκε άκρως επώδυνο ως μάθημα και το αν υπήρξε δίδαγμα θα φανεί απόψε. Ρίσκο δεν πρόκειται να παρθεί κι η πιθανολογούμενη ενδεκάδα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, όπως τουλάχιστον αυτήν εικάζεται μέσα από τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν.

Στο 4-2-3-1, η άμυνα θα έχει την κλασική της μορφή με Πασχαλάκη στην εστία και τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια μπροστά του. Δίδυμο στ’ αμυντικά χαφ αναμένεται ν’ αποτελέσουν ο Κάνιας με τον Βέρνμπλουμ. Μεσοεπιθετικά, φαβορί για τη θέση του δεξιού εξτρέμ προβάλει ο Ζαμπά, με τον Πέλκα στον άξονα και τον Μπίσεσβαρ στο αριστερό άκρο της γραμμής, ενώ ο πλέον προωθημένος ποδοσφαιριστής θα είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Οι οριστικές απαντήσεις σε όλα αυτά θα δοθούν περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη με την επίσημη ανακοίνωση του αρχικού σχήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα