Σπόρτινγκ: Αισιοδοξία για Ιωαννίδη

Παρότι η λύση της χειρουργικής επέμβασης απορρίφθηκε οριστικά, ο Έλληνας διεθνής παραμένει προς το παρόν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μετά την ευρεία νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας επί της Γκιμαράες με 5-1, ο τεχνικός Ρούι Μπόρζες αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα επιστροφής του επιθετικού των «λιονταριών». Τα εναπομείναντα παιχνίδια για την πορτογαλική ομάδα περιλαμβάνουν δύο αναμετρήσεις πρωταθλήματος και τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας στις 24 Μαΐου, με τον Μπόρζες να αποκαλύπτει:

«Ελπίζω να δω τον Ιωαννίδη μέχρι το τέλος της σεζόν, και ελπίζω να παίξει, έστω και μόνο στον τελευταίο αγώνα ή στο Κύπελλο, λίγο σαν τον Μόρτεν».

Έτσι, πλέον, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν ο Ιωαννίδης θα προλάβει να πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα τρία τελευταία επίσημα ματς της χρονιάς, κλείνοντας τη σεζόν εντός γηπέδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπόρτινγκ, Αισιοδοξία, Ιωαννίδη,sportingk, aisiodoxia, ioannidi