Σποράρ: “Ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας”

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Αντράτζ Σποράρ έφτασε στην Ελλάδα και μίλησε για την ιστορία του Παναθηναϊκού, τους στόχους του, αλλά και την… εξαιρετική σχέση που έχει με την προσεχή αντίπαλο των “πράσινων” Σλάβια Πράγας, απέναντι στην οποία έχει σκοράρει δύο φορες.

Ο 28χρονος Σλοβένος δήλωσε:

“Είμαι

πολύ χαρούμενος. Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλο πάθος στην Ελλάδα για το ποδόσφαιρο και είμαι ευτυχισμένος.Είναι μια μεγάλη πρόκληση, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν έπαιζε στην Ευρώπη και δεν πήρε πρωτάθλημα και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχουμε κάτι καλό και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις με τους οπαδούς μας.

Ασφαλώς και είμαι έτοιμος. Έχω αντιμετωπίσει τη Σλάβια δύο φορές στο παρελθόν και έχω σκοράρει δύο φορές, άρα έχω καλή σχέση μαζί τους αναφορικά με το σκοράρισμα. Είμαι έτοιμος. Και οι τρεις είμαστε διεθνείς παίκτες και μπορούμε να φέρουμε κάποια πράγματα στην ομάδα, ώστε να τη βοηθήσουμε. Βέβαια ανυπομονώ να γνωρίσω και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να αρχίσω να προπονούμαι μαζί τους και να παίζω παιχνίδια.

Γνωρίζω ότι έχει μεγάλη ιστορία ο Παναθηναϊκός και ότι όποιος αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό, πρέπει να κερδίζει κάθε αγώνα. Γι’ αυτό ήρθα κι εγώ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα