Σπαλέτι: «Θέλω Ινιέστα, Ράμος και Αλέξις!»

Με χιούμορ αναφέρθηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στις μεταγραφικές απαιτήσεις του από τη διοίκηση της Ιντερ μέσα στον Ιανουάριο, αφού ζήτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ τους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, Αντρές Ινιέστα και Σέρχιο Ράμος, καθώς και τον Αλέξις Σάντσες!
Οι «νερατζούρι» έχουν βρεθεί στην κορυφή της Serie A και παραμένουν αήττητοι από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τους ο 58χρονος Ιταλός, αλλά λέγεται και γράφεται
ότι η ομάδα του χρειάζεται ενισχύσεις για να κατακτήσει τον τίτλο. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη μεταγραφική αγορά. Μέχρι ο πρόεδρος και η διοίκηση να μας μιλήσουν για τις προθέσεις τους, οφείλουμε να παραμείνουμε σιωπηλοί. Τα μέσα ενημέρωσης δημιούργησαν προσδοκίες πριν το ξεκίνημα της σεζόν και τώρα υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης, αφού προφανώς, αυτοί που ήρθαν δεν είναι αρκετά καλοί», σχολίασε ο Σπαλέτι. «Αν με ρωτήσετε ποιον θέλω εγώ, θα σας πω. Ορίστε τρία ονόματα που θέλω να φέρω: τον Σέρχιο Ράμος, τον Αντρές Ινιέστα και τον Αλέξις Σάντσες. Αρχίστε να γράφετε πάνω σε αυτούς, εντάξει; Αλλιώς, ξεκινήστε από την αρχή τα τηλεφωνήματα. Κατά τη γνώμη μου όμως, αυτό που προέχει είναι να σεβαστούμε αυτούς που έφεραν την Ιντερ ως εδώ», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα