Σούταλο: “Ο Άγιαξ θα είναι σύντομα εκεί που του αξίζει”

Μπορεί να έχει δυο ματς λιγότερα αλλά δεν είναι καθόλου ωραίο να κοιτάς την βαθμολογία στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και να βλέπεις τον Άγιαξ στην επικίνδυνη ζώνη, στην δέκατη-έκτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Άγιαξ απέκτησε τον Σούταλο έναντι 20,5 εκατομμυρίων Ευρώ από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ το καλοκαίρι που πέρασε. Μιλώντας σε Κροατικό μέσο ενημέρωσης ο Σούταλο δήλωσε:

“Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε σε κρίση ενώ δεν βοηθάει πως όλοι όσοι πήγαμε το καλοκαίρι

στην ομάδα έχουμε διεθνείς υποχρεώσεις. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά, μάλλον είναι κάποιο θέμα εσωτερικής σύγκρουσης στον σύλλογο. Γνωρίζουμε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι του επιπέδου του Άγιαξ και είναι στο χέρι μας να το διορθώσουμε. Επέλεξα τον Άγιαξ γιατί πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα. Γιατί είναι μεγάλος σύλλογος και είμαι σίγουρος ότι δεν έκανα λάθος. Αυτή είναι μια κρίση που συμβαίνει σε κάθε σύλλογο. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε σύντομα εκεί που πρέπει, στην κορυφή».

Την ίδια ώρα, ο Λουί Φαν Χάαλ εντόπισε τον άνθρωπο που θα αναλάβει τον ρόλο του Τεχνικού διευθυντή, του ανθρώπου που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Σβεν Μίσλιντατ και θα αναλάβει το έργο να χτίσει τον Άγιαξ από την αρχή.

Είναι ο 39χρονος Ολλανδός, Μάραϊν Μπέουκερ ο οποίος αυτή την στιγμή εργάζεται Ligue 1 της Σκωτίας, και την Κουίνς Παρκ. Με τον Μπέουκερ ο Φαν Χάαλ είχε συνεργαστεί στην Άλκμααρ και ήταν ο άνθρωπος που έχτισε το σύστημα που εμφάνισε όλα τα ταλέντα τα προηγούμενα χρόνια που στελέχωσαν την πρώτη ομάδα του συγκεκριμένου συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα