Σούπερ Καπ Ισπανίας: Στον τελικό η Αθλέτικ Μπιλμπάο (hls)

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Στον τελικό η Αθλέτικ Μπιλμπάο (hls)gliorisΠαρ, 01/15/2021 - 00:02

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να "αρπάξει από το λαιμό" την Αθλέτικ Μπιλμπάο ωστόσο η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν εμφάνισε ελλειματική ευρυματικότητα στην τελική πάσα και ροπή στο λάθος στην άμυνα. 

Ο Λούκας Βάθκεθ με απρόσεκτη μεταβίβαση στο 18ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Μαρθελίνο να βάλουν τη μπάλα στην περιοχή του Κουρτουά και ο Ραούλ Γκαρθία την έβαλε στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ. 

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγραψε

το 2-0 με πέναλτι, το οποίο έκανε ο Βάθκεθ στον Μαρτίνεθ, στριμώχνοντας για τα καλά στα σχοινιά τη "βασσίλισα". 

Από την έναρξη του δεύτερου μέρους η Ρεάλ κυριάρχησε. Γλύτωσε τρίτο γκολ σε κεφαλιά του Μουνιάιν, αλλά στάθηκε άτυχη δύο φορές όταν είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι σε ισάριθμες τελικές προσπάθειες του Ασένσιο. 

Ο Καρίμ Μπενζεμά μείωσε στο 75ο λεπτό, όμως η ομάδα του Ζιντάν δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και η ομάδα του Μπιλμπάο θα συναντήσει τη Μπαρτσελόνα στον τελικό της Κυριακής, την οποία κι είχε νικήσει το 2015 για να πανηγυρίσει τότε την κατάκτηση της διοργάνωσης

ΙΣΠΑΝΙΑ - Supercup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Athletic Bilbao - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1-2 Submitted by npilios on Παρ, 01/15/2021 - 00:26 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_REAL_MADRID_ATHLETIC_BILBAO_… ΙΣΠΑΝΙΑ - Supercup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΙΣΠΑΝΙΑ Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid Real Madrid - Ποδόσφαιρο Athletic Bilbao - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε με σκορ 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης κι έκλεισε ραντεβού με την Μπαρτσελόνα στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ Article publish on Παρ, 01/15/2021 - 00:02 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα