Σόλσκιερ:''Ικανοποιημένος με τον Σάντσες''

Η μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στην Ίντερ έχει κολλήσει και δεν είναι σίγουρο πως θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ σύμφωνα με τον προπονητή της αγγλικής ομάδας παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Ο Χιλιανός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής στα δύο πρώτα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ δεν έπαιξε και στα φιλικά προετοιμασίας λόγω των υποχρεώσεων του με την Χιλή στο Κόπα Αμέρικα.

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες για την μετακόμιση του στο Μιλάνο και την Ίντερ έχουν φουντώσει με τις μεταγραφές στη Serie A
να κλείνουν σε δέκα μέρες, όμως οι ''νερατζούρι'' εμφανίζονται διστακτικοί λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πάντως εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Σάντσες που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στην Σέφιλντ Γιουναίτεντ.

''Υπάρχουν συζητήσεις με κάποιους συλλόγους, αλλά έπαιξε σε αυτό το φιλικό και πήγε πολύ καλά. Δουλεύει σκληρά και μέσα στο Σεπτέμβριο θα υπάρχουν εξελίξεις''.

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στο Όλντ Τράφορντ έχοντας πάρει τέσσερις βαθμούς μετά από δύο ματς με Τσέλσι (4-0) και Γουλβς (1-1).

''Η ψυχολογία των παικτών είναι σεκαλό επίπεδο, τα παιδιά βγάζουν ενέργεια και πάθος. Φάνηκε αυτό στους αγώνες που δώσαμε μέχρι τώρα. Η Πάλας είναι καλή και οργανωμένη ομάδα όμως γνωριζουμε πως πρέπει να αντιδράσουμε στις απαιτήσεις του αγώνα''.
Keywords
Τυχαία Θέματα