Σοκαριστική ομολογία από 24χρονο που σκότωσε γάτα με ξυράφι στην Πάτρα: “Μου άρεσε και αποφάσισα να την εξοντώσω”

Μια απίστευτη όσο και σοκαριστική εξήγηση έδωσε ένας 24χρονος από την Πάτρα ο οποίος σκότωσε μία γάτα με ξυράφι επειδή, όπως είπε, του άρεσε το τετράποδο. Το φρικτό περιστατικό έγινε πριν 10 μήνες, σε γειτονιά της αχαϊκής πρωτεύουσας με τον 24χρονο να έχει ήδη προφυλακισθεί και να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Η δίκη του ξεκινά τη Δευτέρα 23 Μαΐου.

Με τον καινούργιο νόμο, ο φόνος ζώου χαρακτηρίζεται

κακούργημα και ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου.

“Μου άρεσε η γάτα μόλις την είδα και αποφάσισα να την εξοντώσω“, είπε με κυνισμό στους εμβρόντητους αστυνομικούς στις 26 Ιουλίου 2021, που έλαβε χώρα το απεχθές περιστατικό, αναφέρει το pelop.gr.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα ξυράφι και την τραυμάτισε θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, που έσπευσε επί τόπου και συνέλαβε τον 24χρονο, ο οποίος ήταν ατάραχος και περιέγραψε την αποτρόπαια πράξη του με απόλυτη φυσικότητα και απάθεια, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Πρόσφατο είναι το περιστατικό στην Αιδηψό Εύβοιας, όπου ένας νεαρός κλώτσησε και έριξε στη θάλασσα μία γάτα. Φυσικά, συνελήφθη και βρίσκεται κι αυτός πλέον αντιμέτωπος με τον αυστηρό, νέο νόμο περί κακοποίησης ζώων.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκαριστική, 24χρονο, Πάτρα, “Μου,sokaristiki, 24chrono, patra, “mou