Σοκαριστική γυναικοκτονία στην Ιταλία: 21χρονη βρέθηκε νεκρή με πολλαπλές μαχαιριές – Συνελήφθη ο Τούρκος πρώην σύντροφός της

Σοκαριστική γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Ιταλία, στο χωριό Σιλάντρο στην βόρεια επαρχία Μπολζάνο, με θύμα μία 21χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, η άτυχη κοπέλα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο διαμέρισμα του πρώην συντρόφου της, ενός 28χρονου τουρκικής καταγωγής, ο οποίος φαίνεται να είναι και ο δράστης.

Ο 28χρονος συνελήφθη από τις ιταλικές

αρχές, έπειτα από περιπετειώδη καταδίωξη, καθώς προσπαθούσε να περάσει στην γειτονική Αυστρία. Ένας αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του φυγά και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να γίνει η σύλληψη.

Οι γονείς της νεαρής γυναίκας δήλωσαν την εξαφάνισή της νωρίς μία μέρα νωρίτερα, ανησυχώντας για το γεγονός ότι δεν είχαν άλλα νέα, τα προηγούμενα 24ωρα, για την κόρη τους.

Ο Ντίτερ Πιντζέρα, ο δήμαρχος του χωριού του Νοτίου Τιρόλο που είναι πολύ δημοφιλής στους τουρίστες τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, λέει ότι είναι “σοκαρισμένος” από τη γυναικοκτονία, την 73η στην Ιταλία από την αρχή του χρόνου.

“Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κοινότητά μας. Είμαι 52 χρονών, και δεν θυμάμαι ανάλογο έγκλημα σε αυτά τα μέρη. Ναι, φυσικά, ήξερα την Σελίν, εδώ στο Σιλάντρο όλοι γνωρίζουν τους πάντες . Ήταν μια πολύ καλή κοπέλα, αθλητική, εργατική, γνωστή στον κόσμο του τουρισμού. Οι γονείς; Μπορώ μόνο να πω ότι είναι σοκαρισμένοι”.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα