Σλοβενία: Σκέφτεται να παίξει στο Eurobasket ο Ντράγκιτς

Ο Σλοβένος παίκτης τόνισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του για δυο με τρία χρόνια ακόμα και πως αν και δε θα βρεθεί στα προκριματικά του Αυγούστου, θέλει να παίξει στην τελική φάση του Eurobasket.

Αρχικά, ο Ντράγκιτς δήλωσε: “Με δελεάζει το Eurobasket. Είμαι, βέβαια, πλέον 36 και δε σκέφτομαι τόσο μακριά. Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου για 2-3 χρόνια και για να συμβεί αυτό πρέπει να

προσέχω το σώμα μου. Στα προκριματικά του Αυγούστου δε νομίζω να είμαι, λόγω κάποιων υποχρεώσεων, αλλά παραδέχομαι πως είναι δελεαστική η προοπτική του Eurobasket ”.

Στη συνέχεια, ο Σλοβένος γκαρντ συμπλήρωσε: “Τις τελευταίες 14 μέρες που ήμουν με την ομάδα γύρισαν οι αναμνήσεις από το 2017. Έχουμε μια πραγματικά καλή ομάδα, όλα τα παιδιά είναι φανταστικά και περνάμε πολύ ωραία. Όλοι παίζουμε ο ένας για τον άλλο και το απολαμβάνουμε. Είναι ωραίο να είσαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να παίξω στο Eurobasket μαζί τους. Όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμη, δεν μπορώ να πω κάτι οριστικό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα