Σλούκας λαμπρός την οδηγεί!(video)

Οι Λιθουανοί είχαν ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, μπλοκάροντας στο πρώτο ημίχρονο την φιναλίστ της προηγούμενης Euroleague, εντούτοις οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο μέρος και με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα έκαναν το 3/3 στην εκκίνηση του φετινού μαραθωνίου.

Γεμάτοι πάθος οι γηπεδούχοι!

Η ομάδα του Γιασικέβιτσους μπήκε με ορμή κι ενθουσιασμό στη «Zalgirio Arena», στο 300ο παιχνίδι του Παούλιους Γιανκούνας στη Euroleague.
Στην άμυνα έβγαιναν επιθετικά σε όλες τις αλλαγές και στην επίθεση είχαν τρόπο να βρίσκουν το δρόμο προς το καλάθι, είτε με drive του Γουόλτερς είτε με παιχνίδι στη ρακέτα από τον Ντέιβις. Ο Μιλάκνις είχε την γνωστή αποτελεσματικότητά του από την περίμετρο, κι έτσι η Ζάλγκιρις κατάφερε να οικοδομήσει διαφορά 16 πόντων στα μισά της δεύτερης περιόδου, 38-22. Ωστόσο η Φενέρ έκοψε το ρυθμό των γηπεδούχων προς το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, μειώνοντας στους 8, 42-34.

Διαφορετική Φενέρ στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του αντίδραση και την είδε. Παθιασμένη άμυνα, σωστές αποστάσεις, βοήθειες και ταχύτερες αλλαγές στο αμυντικό κομμάτι. Λογικές επιλογές, ευστοχία και μαεστρική καθοδήγηση από το Σλούκα στο επιθετικό, με τον Έλληνα να κλείνει το ματς με 20 πόντους, 5 ασίστ, ούτε ένα λάθος σε 38 λεπτά! Με τον Ντατόμε να συνδράμει προσθέτοντας 11 πόντους και «κλειδί» τον Ένις, που ενεργοποιήθηκε στην τελευταία περίοδο, η Φενέρ έκανε σερί 8-0 στην αρχή του τετάρτου δεκαλέπτου και από εκείνο το σημείο δεν κοίταξε πίσω της, για να φτάσει στην τρίτη νίκη της στη Euroleague.

Zalgirio Arena, Κάουνας, Λιθουανία

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 75-82

Δεκάλεπτα: 25-18, 42-34, 57-53, 75-82
Keywords
Τυχαία Θέματα