Σλούκας: “Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο”

Ο Κώστας Σλούκας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της εθνικής Ελλάδος στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας, τονίζοντας πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει στο ρόστερ του τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ παράλληλα μίλησε και για τους στόχους της “επίσημης αγαπημένης” στην Κίνα.

Αρχικά, ο Σλούκας δήλωσε στην εφημερίδα “Sportday”: “ Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές. Αυτό είναι αλήθεια. Το ρόστερ είναι το καλύτερο δυνατό και ηλικιακά βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Αυτό από μόνο του
αποτελεί μια βάση. χουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να μπουν όλα τα κομμάτια σωστά και να έχουμε την καλύτερη χημεία όταν έρθει η ώρα του τουρνουά. Τα φιλικά έχουν τη δική τους σημασία για να βελτιωθούμε, αν και είναι ακόμη νωρίς”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: “Στόχος μας είναι αρχικά να βρούμε πρώτοι στον όμιλο. Με την προσθήκη και του Γιάννη ένας βασικός μας στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αλλά η σκέψη μας είναι για ακόμη ψηλότερα”.

Τέλος, δήλωσε για τον Νικ Καλάθη: “Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόμαστε ιδανικά. Πραγματικά, θέλω να κάνουμε κάτι σπουδαίο φέτος”.
Keywords
Τυχαία Θέματα