Σκουρτόπουλος: "Τα παιδιά έχουν τρομερή διάθεση" (video)

Αισιόδοξος ότι το μεγαλύτερο όπλο αυτής της εθνικής ομάδας είναι η δίψα των παιδιών να κάνουν το καλύτερο δυνατό με το εθνόσημο στο στήθος εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ.

"Η πρώτη εντύπωση έχει κερδηθεί", ανέφερε ο κ. Σκουρτόπουλος, και συνέχισε: "δεν έχω κάτι συγκεκριμένο απο πλευράς Παναθηναϊκού. Τα παιδιά του Ολυμπιακού
έχουν κάνει μια τοποθέτηση και είναι σεβαστή. Εμείς θα θέλαμε να είμαστε στο 100%, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρά μόνο να δουλέψουμε κοιτώντας μπροστά. Είναι δύσκολος ο όμιλος, οι άλλες ομάδες δεν είναι τόσο πληγωμένες όσο εμείς και ξεκινάμε στον όμιλο με το πιο δύσκολο κατά τη γνώμη μου παιχνίδι του προγράμματος. Σε τρεις μέρες είναι δύσκολο να γίνεις ομάδα, όμως λέω και το εννοώ ότι η πρώτη εντύπωση είναι εξαιρετική. Όπως τους είπα στα αποδυτήρια, καλό είναι το ιλουστρασιόν περιτύλιγμα, αλλά τις ομάδες τις χαρακτηρίζει η καρδιά".

Σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της εθνικής στο μέλλον και για το αν στο παγκόσμιο θα πάει άλλη ομάδα από αυτή που θα κερδίσει την πρόκριση: "Είναι ακόμα νωρίς. Στα τέσσερα παιχνίδια Ιουνίου και Ιουλίου μπορούμε να έχουμε φουλ ρόστερ, ή σχεδόν τέτοιο. Αν με το καλό προκριθούμε στην τελική φάση, οι κλήσεις θα περιλαμβάνουν όλους αυτούς που συμμετείχαν στην πρόκριση. Φυσικά θα έρθουν παίκτες λόγω αξίας, αλλά και κάποια παιδιά που βρίσκονται εδώ από την αρχή θα ανταμειφθούν για την προσπάθειά τους".
Keywords
Τυχαία Θέματα