Σκέψεις για δυο ακόμα προσθήκες

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις παικτών στην ξένη και εγχώρια αγορά, για την ενίσχυση του ρόστερ του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” σκέφτονται να προχωρήσουν σε τουλάχιστον δυο ακόμα προσθήκες, που θα αφορούν τις θέσεις του επιθετικού και του κεντρικού αμυντικού.

Ο Όσκαρ Γκαρθία φέρεται να έχει κάνει τις εισηγήσεις
του στη διοίκηση των “ερυθρολεύκων” και πλέον περιμένει τις διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών, με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Ο Καταλανός τεχνικός φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Σισέ, Ένγκελς και Νικολάου.

Την ίδια στιγμή, ο γαλλικός Τύπος κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ματέους Ντόρια της Μαρσέιγ, ενώ δημοσιεύματα από την ίδια χώρα συντηρούν το θέμα του Τζόναθαν Μπάμπα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Παράλληλα, στο προσκήνιο παραμένουν οι περιπτώσεις των Κιρίλ Ντεσπόντοφ και Δημήτρη Μελιόπουλου.

Σημαντικό ρόλο στις προσθήκες που θα γίνουν θα παίξει και το θέμα των αποχωρήσεων από το ρόστερ του Ολυμπιακού, με τους ιθύνοντες της ομάδας να αναζητούν συλλόγους στο εξωτερικό, προκειμένου να παραχωρηθούν οι “κομμένοι” παίκτες της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα